Gulddreng afslører: Har valgt kendisdommer til sin boybandaudition

Gulddreng sammen med Finn Damer.

Gulddreng sammen med Finn Damer.

(Foto: Dan Mariegaard)

 
Gulddreng havde sidste år megahits som "Se mig nu" og "Model", der henholdsvis lå nummer 1 og nummer 3 på Spotify-hitlisten.

Siden da, er hans popularitet kun blevet større. Og nu vil han dele ud af succesen.
 
 
– Jeg har fundet nogle rigtig fede auditiondeltagere, som jeg skal have ind til en casting, sagde Gulddreng, da SE og HØR mødte ham til indsamlingsshowet for Splay og UNICEF. 
 
Men hedder man Gulddreng og skal samle et boyband, så skal man selvfølgelig også have en erfaren musikkender til at give en hjælpende hånd. 
 
Og Gulddreng har øjne på hele Danmarks guldkalv.
 
- Jeg tror måske, jeg får lokket Remee til at være dommer, og så skal vi have bootcamps. Det bliver pissefedt, siger musikeren om sit nye projekt.
 
Gulddreng, der oprindeligt kommer fra den lille by Andkær, der ligger ved Vejle, var ikke dukket alene op til showet på Havneholmen. 
 
 
– Jeg har haft min hund Finn Damer i tre måneder. Han er allerede inde i et teenageoprør, fortalte Gulddreng med det borgerlige navn Malte Ebert om sin lille ny bichon havanais, der i den grad levede op til sit navn.
 
Finn var så dygtig, at den yndige dame kørte med videre i Gulddrengs BMW, da han var færdig med at spille  til indsamlingsshowet, der gik under navnet "Bubber og Brohaves Klassekasse". 

Se billeder af hele Danmarks Gulddreng og Finn Damer herunder:

Finn har Set & Hørt at Jyllands Rubin er på forsiden af Ekstrabladet i dag

Et opslag delt af Gulddreng (@gulddreng24k) den

Finn mig på toppen

Et opslag delt af Gulddreng (@gulddreng24k) den

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close