Nyheder30. juni 2010

Guide: Sådan får du en skodfestival

Få 5 gode råd til, hvordan du får det nederen på Roskilde
Efter fem dage på campingområdet er du sikret et ødelagt telt, stjålen pung og sure tæer
Efter fem dage på campingområdet er du sikret et ødelagt telt, stjålen pung og sure tæer
 Foto: Thomas Laursen

Murphys Lov om at alt, der kan gå galt, vil gå galt, træder i kraft, når man er på festival.

Læs også:
Galleri: Festival-lækker

Opbevarer du alle dine penge i én pung, kan du være sikker på, at den bliver stjålet. Og har du købt det billigste telt uden oversejl, bliver det helt sikkert regnvejr.

Her får du 5 gode råd til, hvordan du sikrer dig den dårligste festivaloplevelse. Så er du på forkant med nedturen:

Mist alle dine telefonnumre
Hvis du kun har indkodet alle dine numre på venner, familie, bank og PBS på mobilen, kan du være sikker på, at den bliver stjålet (og højst sandsynligt sammen med din taske og resten af dens indhold). Så sørg for ikke at skrive de vigtigste numre ned, så du kan låne en vens mobil og ringe efter hjælp!

Hul i teltet
Få en ven til at slå dit telt op. Så er du garanteret en plads på den bagerste campingplads, hvor det tager mindst 30 minutter at komme op til selve festivalpladsen. Hvis du er rigtig heldig, er det også lykkedes vennen at rive hul i teltdugen, da teltstængerne skulle placeres.

Læs også:
Roskilde Festival: Bikini-godter

Bo tæt ved urinstøvet

Hvis du selv slår teltet op, så husk at placere det så tæt på et hegn som muligt. Alle festivalgæster af hankøn elsker nemlig at urinere op ad hegn og buske, så du er sikret en lækker duft af tis og en sky af urinstøv, når jorden tørrer i varmen. Hvis du er rigtig heldig, kan du få dig en urinvejsinfektion i halsen.

Hav kun hvidt tøj med
Hvad er federe end hvidt tøj på en festival? Hvidt tøj med pletter af mudder, ketchup og øl! Pak kun hvide jeans og t-shirts i tasken, så er du sikker på allerede efter få dage på festivalen at være sjasket og beskidt over alt. Ejer du ikke så meget hvidt tøj, kan lysegult og lyseblåt også anbefales.

Find det mest populære toilet
Find det toilet der ligger mest centralt på campingområdet og ditto på festivalpladsen. Så er du sikker på, at køen er uendelig, der er med garanti intet toiletpapir og "håndvask uden vand"-holderen er tom.




Sponsoreret indhold