Nyheder26. oktober 2009

Gry Bay: Sommerfugle og barn i maven

Sangeren, danseren og skuespilleren er gravid og barsler med debutplade på fredag
Gry kan glæde sig over både at have debutplade og baby på vej
Gry kan glæde sig over både at have debutplade og baby på vej
 Foto: Methe Bjerregaard

Gry Bay er gravid.

Hun og kæresten Jesper Bech Løkza skal være forældre til januar.

Det afslører hun, samtidig med at hun på fredag udgiver sin første soloplade, "Thousands of Butterflies".

- Det er meget spændende for mig at kunne udgive min egen cd og specielt lige nu, hvor jeg er gravid. Jeg venter en lille pige til januar sammen med min kæreste. Vi har også arbejdet tæt sammen musikalsk i forbindelse med produktionen af min cd. Så for tiden har jeg masser af sommerfugle i maven, siger hun.

Gry har selv skrevet albummets 13 popnumre, der handler om hendes kærlighedsliv på godt og ondt, om hendes depression tidligere på året, om forholdet til sin far, det at miste og det at få glæden tilbage.

Siden 1993 har Gry arbejdet som sanger/sangskriver, danser og skuespiller, og i 2005 blev hun cand. mag. i teatervidenskab, musik og drama ved Københavns Universitet. Hun har optrådt i mange musicaler i Danmark, spillet hovedrolle i en tysk TV-serie og i flere spillefilm, som hun også har skrevet musiknumre til, bl.a."Slim, Slam, Slum", "Last Exit" og flere kortfilm.

I oktober 2003 kårede læserne af bladet M! Gry Bay som en af Verdens 100 Mest Sexede Kvinder. I juli 2004 kårede også læserne af FHM hende som en af Verdens 100 Mest Sexede Kvinder. Gry Bay har studeret drama på Københavns Universitet, hvor hun skrev speciale om Shakespeare og er også uddannet clairvoyant.

Sponsoreret indhold