Grunwald: Hver sommer regnede vi med, det var den sidste film

- Hver eneste sommer regnede vi med, at det ville være den sidste film, siger 81-årige Morten Grunwald. (Foto: Rolf Konow)

- Hver eneste sommer regnede vi med, at det ville være den sidste film, siger 81-årige Morten Grunwald. (Foto: Rolf Konow)

I 14 forrygende og fantastiske "Olsen-banden"-film trak Morten Grunwald i de gule sokker og spillede "Benny" - hele Danmarks gavflab.

For Grunwald betød det 14 skønne somre i træk med filmoptagelser i selskab med vennerne "Keld" Poul Bundgaard og "Egon" Ove Sprogøe.  

Og selvom hver eneste film om "Olsen-banden" var en kæmpe succes, så vidste skuespillerne aldrig dengang, om der kom en fortælling mere i rækken. 

– Hver eneste sommer regnede vi med, at det ville være den sidste film. Men når folk så myldrede ind i biograferne, fik vi at vide, at nu tog Henning Bahs og Erik Balling til Paris for at skrive igen - og vi måtte ikke sige ja til andet arbejde i maj og juni. Det fortsatte altså i 14 år, fortæller Morten Grunwald til SE og HØR.

Køb SE og HØR, der er på gaden nu, og læs det kæmpe store interview med Morten Grunwald. 

Nederst i artiklen kan du deltage i konkurrencen om Morten Grunwalds selvbiografi "Min tid i gule sokker". Svar rigtigt på spørgsmålet og udfyld felterne. Så deltager du i konkurrencen, der løber til og med 5. april kl. 12.

 

Læs det kæmpe store interview med skuespilleren Morten Grunwald i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. (Foto: Thomas Laursen)

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close