Nyheder24. marts 2016

Grunwald: Hver sommer regnede vi med, det var den sidste film

"Olsen-banden"-succesen fortsatte i 14 år med 14 film, som stadig er populære
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/olsen-banden_8.jpg

I 14 forrygende og fantastiske "Olsen-banden"-film trak Morten Grunwald i de gule sokker og spillede "Benny" - hele Danmarks gavflab.

For Grunwald betød det 14 skønne somre i træk med filmoptagelser i selskab med vennerne "Keld" Poul Bundgaard og "Egon" Ove Sprogøe.

Og selvom hver eneste film om "Olsen-banden" var en kæmpe succes, så vidste skuespillerne aldrig dengang, om der kom en fortælling mere i rækken.

– Hver eneste sommer regnede vi med, at det ville være den sidste film. Men når folk så myldrede ind i biograferne, fik vi at vide, at nu tog Henning Bahs og Erik Balling til Paris for at skrive igen - og vi måtte ikke sige ja til andet arbejde i maj og juni. Det fortsatte altså i 14 år, fortæller Morten Grunwald til SE og HØR.

Køb SE og HØR, der er på gaden nu, og læs det kæmpe store interview med Morten Grunwald.

Nederst i artiklen kan du deltage i konkurrencen om Morten Grunwalds selvbiografi "Min tid i gule sokker". Svar rigtigt på spørgsmålet og udfyld felterne. Så deltager du i konkurrencen, der løber til og med 5. april kl. 12.

https://imgix.seoghoer.dk/danmarks-bedste-tv-blad_paaske.png
https://imgix.seoghoer.dk/20160312-morten_grunwald-tsl-0029_0.jpg

Læs det kæmpe store interview med skuespilleren Morten Grunwald i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. (Foto: Thomas Laursen)

Sponsoreret indhold