Nyheder4. juni 2009

Grøn Koncert 2009: Gamle mænd og sikre hits

TV-2 og Tim Christensen topper plakaterne, når koncerterne ruller hen over sommer-Danmark
D'herrer Christensen og Brandt skal nok sørge for, at danskerne kommer ud i sommerlandet, når der afvikles Grøn Koncert
D'herrer Christensen og Brandt skal nok sørge for, at danskerne kommer ud i sommerlandet, når der afvikles Grøn Koncert
 Foto: All Over

Er man en rigtig mand før man har spillet på Grøn Koncert? Nej, vel?

TV-2 har sunget om dem, men der kan vel heller ikke være nogen tvivl om, at såvel TV-2 som Tim Christensen er rigtige mænd. Nu er de begge tilbage på Grøn Koncert!

"Verdens Lykkeligste Band" slår alle rekorder og er med for ottende gang, mens Tim Christensen trækker i Grøn Koncert-tøjet for tredje gang.

Med TV-2 og Tim Christensens tilbagevenden til Grøn Koncert har Muskelsvindfonden sikret sig to af Danmarks største sangskrivere på årets koncertturné. De kommer begge to til at optræde på Grøn Scene, hvor publikum roligt kan glæde sig til at rocke med på megahits som TV-2's "Bag duggede ruder", "Lanternen" og "De første kærester på månen" samt "Right Next to the Right One", "Superior" og "Love is a Matter of" fra Tim Christensen.

Tim Christensen har i øvrigt netop overstået en tour, i forbindelse med udgivelsen af hans tredje album "Superior", som pressen roste til skyerne, så Grøn Koncerts publikum er garanteret en fantastisk oplevelse.

TV-2 har gode minder om Grøn Koncert og glæder sig meget til at gensynet.

- Det er en stor ære at nyde publikums tillid gennem så mange år. Det er en daglig påmindelse om at udføre sit job ordentligt. Vi har et motto som lyder: Vi kan ikke gøre alle tilfredse, men vi gør det grundigt!, siger TV-2.

Her skal de spille:
16. juli
Esbjerg
17. juli
Herning
18. juli
Århus
19. juli
Aalborg
23. juli
Kolding
24. juli
Odense
25. juli
Næstved
26. juli
København


Sponsoreret indhold