Nyheder5. juni 2014

Grillmester vil gøre danskerne modigere

Vinderen af 'MasterChef Grill' vil gøre op med konservativt grill-valg
Af af
Trine Gadeberg er Danmarks bedste kendis-griller
Trine Gadeberg er Danmarks bedste kendis-griller
 Foto: TV3


Skuespillerinden Trine Gadeberg er blevet kåret som landets bedste kendisgriller i TV3-programmet 'MasterChef Grill' og hun glæder sig over at kunne besejre de store mænd, Amin Jensen og Rudy Markussen, selvom det var noget helt andet, der var den største udfordring gennem programmerne.

LÆS OGSÅ: Video:Hummere driller finaledeltagerne MasterChef Grill

- Grill er meget mandsdomineret, så det var dejligt at vinde over dem. Men tidspresset var det, der var sværest. Det er lidt som at spille golf. Det handler om at kigge på bolden og ikke alt muligt andet. Jeg forsøgte at være i nuet, mens jeg lavede mad og ikke tænke på det færdige resultat, siger en glad Trine Gadeberg til SE og HØR.

De mange gode grilloplevelser har gjort, skuespillerinden, der ellers ikke havde grillerfaring, til at være mere modig. Og hun opfordrer danskerne til at være mere kreative når aftensmanden skal grilles i de kommende sommermåneder.

LÆS OGSÅ: Trine Gadeberg: Min datter er julekalenderstjerne

- Det har været fantastisk at være med. Så hele sommeren skal jeg stå ude og grille brød, spejlæg og alle mulige andre ting, man ikke kan forestille sig. Ofte er vi danskere konservative når vi griller. Det bliver til pølser og koteletter. Jeg har haft glæde af at kigge på nettet, og tænke lidt mere ud af boksen. Det er smartest at lave det, som ikke skal grilles i forvejen. Jeg synes, at det er mega spændende at ryge det, man griller ved at komme rygeflis ned til kullene, siger Trine Gadeberg.

Når hun ikke tænder op i grillen har Trine Gadeberg travlt med at spille skuespil. Blandt andet sammen med Sofie Lassen-Kahlke, Anne Louise Hassing og Kaya Brüel i gruppen City Singler. I den sammenhæng kan den nye titel som mestergriller også bruges.

LÆS OGSÅ: Se klippet: Marie og Trine skræmt fra vid og sans

- I vores forhold er det mig, der er madmor. Det er også mig de ringer til, for at få gode råd. Det er fedt, at jeg nu kan vise dem, at der er noget om det - at jeg godt kan. Jeg regner med, at jeg skal grille for dem, siger Trine Gadeberg, der i øjeblikket kan opleves i Sønderborg Revyen sammen med Leif Maibom, Flemming Jensen, Jeanne Boel, Jens Andersen og kapelmester Thomas Pakula.

Sponsoreret indhold