Nyheder3. maj 2016

Grevindens boligdrømme: Alex kan sikre sig et liv på toppen

Med et tocifret millionbeløb i dametasken kan grevinde Alexandra nu købe drømmeboligen - en oplagt mulighed er en ny luksuslejlighed på 29. etage
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20160316_wen_-_concussion_36.jpg
 foto: Kaspar Wenstrup
Grevinde Alexandra befinder sig lige nu i en drømmeposition.
Villaen er solgt, Martin er fortid, ungerne er ved at være flyvefærdige, og dametasken bugner med tocifrede millioner.
Når drømmeboligen skal findes, peger kompasset mod København. – Prinserne og jeg søger naturligt nok en ny begyndelse i nye omgivelser. Vi har haft mange dejlige år i vores hjem på Svanemøllevej, og nu er tiden kommet til det næste kapitel, hvor vores liv indeholder nye aktiviteter, og vi har mod på nye udfordringer. Vi har endnu ikke fundet et sted at bo, men forbliver i København.
En ny tid begynder, og vi ser frem til det, siger grevinden til SE og HØR. Som mangemillionøse og med en årlig statsstøtte på 2,3 mio. kroner i ryggen kan Alexandra vælge bolig helt, som hun har lyst. Plæneklipperen er væk Da hun ikke længere har Martin til at slå græs og rydde fortovet for sne, køber hun formentlig en lejlighed.
Og da drengene i løbet af få år flytter hjemmefra, får hun brug for mindre end Svanemøllevejs 356 kvadratmeter. Hvis Alexandra ønsker at bo, som man gør i hendes skyskrabervante hjemby Hongkong, så er en mulighed at købe en luksuslejlighed i Bohrs Tårn – et helt nyt byggeri i det gamle Carlsberg ved Valby Bakke – få kilometer fra Rådhuspladsen.
https://imgix.seoghoer.dk/alex_ny_bolig-pg-181.jpg
 Foto: Peter Grosen
Bohrs Tårn bliver Københavns nye vartegn. Det er 100 meter højt og står færdigt i sommeren 2017. (Foto: PETER GROSEN) Tårnets mest eksklusive lejlighed er på 191 kvadratmeter og ligger på 29. etage. Elevator Det er Københavns højest beliggende bolig, og 100 meter oppe føler man sig mest som astronauten Andreas Mogensen.
https://imgix.seoghoer.dk/bohrs_taarn_udvendigt_med_udsigt.jpg
 Animeret foto: Carlsberg Byen
https://imgix.seoghoer.dk/bohrs_taarn_bolig_set_fra_koekkekn.jpg
 Foto animation: CARLSBERG BYEN
https://imgix.seoghoer.dk/bohrs_taarn_valby.jpg
 Foto animation: CARLSBERG BYEN
Der er en fantastisk udsigt fra lejlighederne i Bohrs Tårn. (Animeret foto: Carlsberg Byen) Der er naturligvis elevator og mulighed for at leje en plads i parkeringskælderen. Pris: 15.995.000 kr. Bohrs Tårn er først færdigbygget i sommeren 2017. Men Alex har råd til at leje noget midlertidigt at bo i, og desuden har hun stadig en feriebolig i tyrkiske Alanya.
Hvis den tidligere prinsesse vil helt ind til centrum af København, er der adskillige lejligheder til salg i præsentable palæejendomme. Hvad med 240 kvadratmeter på Sankt Annæ Plads – tæt på sønnernes farmor? Pris: 11,5 mio. kr. I Amaliegade – også få meter fra Amalienborg – er der adskillige kæmpestore herskabslejligheder til salg i prisklassen plus 10 mio. kr. Hvad vælger du, Alex?
https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_58.png

Sponsoreret indhold