Grevinden: Ligeglad med titlen

- Grevindetitlen har ikke haft nogen betydning for min karriere, siger Cath Danneskiold-Samsøe.

- Grevindetitlen har ikke haft nogen betydning for min karriere, siger Cath Danneskiold-Samsøe.

Foto: Leitorp.comDet lignede et eventyr, da den smukke polskfødte designer Catherine Romana Ceterowska-Kowal i 1999 giftede sig med overdirektøren for Gisselfeld Kloster, grev Erik Danneskiold-Samsøe.

Cath, som den 54-årige gallerist og kunstformidler i dag hedder, blev grevinde og flyttede ind på det slot, som hendes mand var ansat til at forvalte.

I 2009 blev hun og Erik skilt, men den fine titel som grevinde har Cath stadig.

Cath Danneskiold: Fik taget mødommen

- Jeg har lovet at passe godt på navnet og titlen. Men den fine titel har ikke haft betydning for min karriere. Hele mit internationale netværk havde jeg også inden brylluppet med Erik. Og hvis jeg en dag bliver gift igen, så er det 100 procent sikkert, at jeg vil tage hans navn og opgive navnet Danneskiold-Samsøe og grevindetitlen, siger Cath til SE og HØR.

Grevinden vil dog ikke afsløre om et bryllup er under opsejling. Hun er netop nu aktuel i bogen "Kampen om Gisselfeld", der lige er udkommet.

Bogen beskriver blandt andet, hvordan Caths eksmand grev Erik kæmpede mod Gisselfelds bestyrelse. Han tabte kampen og mistede sit job som overdirektør ligesom ægteskabet med Cath blev opløst.Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close