Nyheder28. januar 2017

Grete fra "Danmark har Talent": Jeg er faktisk blufærdig

54-årige Grete gik her til aften videre i "Danmark har Talent", da hun stillede op med en lummer revysang
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/181_grete_behrndtz_2.jpg
 Foto: TV2/Lotta Lemche

Hvis du så med i "Danmark har Talent" i aften, så så du også 54-årige Grete, som sang en lummer revysang, der vandt dommernes hjerter. Og det i en yderst fræk mundering.

Men selvom Grete her til aften stod på landsdækkende TV med brysterne helt spændt op, så betegner hun faktisk sig selv som blufærdig.

- Jeg er enormt blufærdig, men når jeg står på scenen, så elsker jeg det. Men jeg kunne jo aldrig finde på at stille mig op i sådan noget tøj til hverdag, fortæller Grete til SE og HØR, og fortæller samtidig, at hun glæder sig til udvælgelsen, hvor hun får at vide, om hun går videre til programmets live-shows.

Selvom Grete næsten står alene på scenen, når hun optræder med sine revysange, så er hun ikke helt alene, for udover sin pianist, så har hun også en enorm opbakning fra sine to sønner, Sebastian og Alexander. -De er så stolte af mig. Mere kan jeg ikke ønske mig. De bakker mig 100% op, fortæller Grete om sønnerne. Også venner og kollegaer har støttet Grete i forbindelse med hendes optræden i "Danmark har Talent". - Jeg føler mig heldig og velsignet for alt den opbakning, fortæller Grete til SE og HØR.
Selvom Grete selvfølgelig håber på at kunne gå hele vejen til programmets live-shows, så håber hun også, at hun kan få noget andet med fra programmet. - Jeg drømmer om, at de, der ser mig på TV, tænker "det er hende, vi skal have ud", fortæller Grete, der gerne både optræder på plejehjem og til fødselsdage. - At komme ud og få folk til at grine, det er det bedste i hele verden, slutter Grete. Om Grete går videre i "Danmark har Talent", kan man se på TV2 den 18. februar.

Sponsoreret indhold