Gravide Hannah Melissa brækkede sig, da datteren lavede lort

Hannah Melissa glæder sig til, at kvalmen forsvinder.

Hannah Melissa glæder sig til, at kvalmen forsvinder.21-årige Hannah Melissa Ginic fra "De Unge Mødre" venter sit andet barn.

Hun er sat til at nedkomme den 3. maj næste år.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa skal giftes

Men graviditeten har ikke kun været ren lykke, og hun blev decideret dårlig, da hun kom ud på toilettet, hvor hendes lille datter sad og lavede stort, fortæller hun på sin Facebookprofil.

Puha .. Jeg har haft kvalme i min graviditet , men jeg havde godt nok ikke regnet med at jeg ville kaste op for første gang, når jeg gik ind til Cecilya der sad på toilet.. Godt de første 3 måneder snart er ovre!, skriver hun den 2. oktober på sin Facebookprofil.

Kæresten René måtte ved den lejlighed holde hendes hår væk, da hun bukkede sig ned over håndvasken for at brække sig.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissa dømt for vold

Hun fortsætter i en lettere ironisk tone beskrivelsen af den første del af graviditeten:

- Det er kvalme, træthed, uoverskuelighed, humørsvingninger og nu også opkast Men ellers er det i hvert fald skønt!


Hannah Melissas voksende mave som den så ud for små tre uger siden. (Foto: Facebook/Hannah Melissa Ginic)

Hun har spurgt nogle af sine Facebookvenner om hvordan det er at føde hjemme, så det kan være, at det blot bliver en jordemoder, Hannah Melissa og kæresten René, der er til stede ved fødslen.

LÆS OGSÅ: Se mine nye bryster

Senest har hun fredag været til nakkefold-skanning af barnet i hendes mave:

- Nakkefold-skanningen gik super ! Udover det, er det godt nok en livlig spirrevip vi har .. det får man slået fast når sygeplejersken begynder at ryste med ens mave og man bliver sendt ud på gangen for at gå , så den bette kunne lægge sig ordentlig skøn skanning !!, skriver Hannah Melissa.

LÆS OGSÅ: Hannah Melissas eks: - Jeg måtte flygte fra hende

Sidst Hannah Melissa blev mor, endte barnet med at blive tvangsfjernet. Men efter en hård kamp mod kommunen fik den unge mor datteren Cecilya tilbage. Derfor blev Hannah Melissa da også en smule bekymret, da hun opdagede, at hun var gravid igen.

- Da jeg fandt ud af, at jeg var gravid, blev jeg lidt nervøs for, om kommunen kunne finde på at komme på nakken af mig igen. Men de er så samarbejdsvillige her i Viborg, og jeg snakker vildt godt med min sagsbehandler, så jeg er sikker på, at der ikke bliver nogle problemer, fortalte hun i august til realityportalen.dk.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close