Nyheder16. maj 2008

GRATIS DVD

Når du køber SE og HØR i denne uge, får du den danske biografsucces ”Blinkende lygter” helt gratis
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/dvdomtale2008stor-jpg.jpg

En stjerneparade af danske skuespillere er med til at gøre "Blinkende lygter" til en af de senere års allerbedste film.

Handlingen i den danske actionkomedie fra 2000 er ganske kort, at smågangsteren Torkild (Søren Pilmark) beslutter sig for at droppe den kriminelle løbebane, da hans kæreste Therese (Iben Hjejle) vælger at forlade ham på hans 40-års fødselsdag.

Han samler sine tre venner, den skydeglade Arne (Mads Mikkelsen), den cokeglade Peter (Ulrik Thomsen) og den madglade Stefan (Nikolaj Lie Kaas) for at fortælle dem om sin beslutning.

De skal dog lige gøre et sidste kup først, og her går alt rigtig galt, indtil de pludselig står med en kuffert og fire millioner kroner, som de egentlig skulle stjæle for en bagmand.

Fristelsen er for stor, og de beslutter sig for at flygte til Barcelona.

Men allerede i Jylland giver flugtbilen dog op, og de fire gutter søger ly i en gammel faldefærdig bygning midt ude i skoven, hvor de får hjælp af en fordrukken læge (Frits Helmuth).

"Blinkende lygter" er både barsk, men først og fremmest hylende morsom, og ud over de allerede nævnte medvirker også kanon-skuespillere som Sofie Gråbøl, Ole Thestrup, Henning Jensen, Tomas Villum Jensen og Thomas Bo Larsen. For blot at nævne nogle.

Sponsoreret indhold