Nyheder29. april 2008

GRAND PRIX-VINDER 1990: NU TØR JEG IGEN

Lonnie Devantier blev berømt på én aften med sangen ”Hallo, hallo”. Nu er hun cd-aktuel igen – under navnet Lonnie Kjer
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/lonnierkjer-jpg.jpg

Lonnie Kjer er tilbage i rampelyset. Lonnie hvem? Ja, de fleste husker hende sikkert som Lonnie Devantier - den kun 17-årige teenagepige, der i 1990 vandt det danske Melodi Grand Prix med "Hallo, hallo".

Siden har der været stille omkring hende. Den voldsomme bevågenhed, hun fik dengang, blev for meget, og hun valgte andre græsgange - ganske vist inden for musikken, hvor hun uddannede sig som sang- og musiklærer.

Ikke bange mere
- Selv om sporene fra dengang skræmmer, er jeg blevet mere voksen og selstændig, så nu tør jeg godt stikke næsen frem igen, siger Lonnie, der netop har udsendt sit soloalbum, "Tæt på".

Der er stor forskel på Grand Prix-vinderen Lonnie Devantier og den Lonnie Kjer, der synger i dag. Hendes musikalske stil har ændret sig, men det har hendes privatliv også.

Lonnie er blevet gift med musikeren Henrik Askou og mor til to små børn, Hannah på fem og Villads på tre år.

- Efter den hektiske Grand Prix-tid var det vigtigt for mig at komme ud af det showbizræs. Jeg sagde nej til mange ting, for jeg ville ikke deltage i diverse TV-quizer bare for at blive husket. Jeg syntes, det var en dårlig idé at holde gryden i kog, hvis der ikke var vand nok i, siger Lonnie, der i sin tid brugte Devantier efter sin mor, men i dag kalder sig Kjer efter sin far.

- Jeg har mange navne. I dag hedder jeg Lonnie Høgh Devantier Askou Kjer - det er svært at få plads til på sygesikringsbeviset, griner hun.

Lyt til en af Lonnies nye sange her.


Læs hele interviewet med Lonnie i denne uges SE og HØR

Sponsoreret indhold