Nyheder3. maj 2016

Grand Prix-håb brudt psykisk sammen - en uge før showet

Blot en uge inden det store show er det norske Grand Prix-håb gået ned med en depression. 21-årige Agnete Johnsen har derfor valgt at aflyse alle sine aktiviteter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/melodi_grand_prix.jpg
 (Foto: Brook Lapping Productions)

Om lidt over en uge skal hun stå på en scene og optræde foran millioner af TV-seere verden over.

Men forberedelserne til Agnete Johnsens Melodi Grand Prix-aften går bestemt ikke efter planen. Den 21-årige norske sangerinde kæmper med psykiske problemer blot lidt over en uge inden, at hun skal forsøge at gå videre i det populære grand prix.

21-årige Agnete Johnsen meddeler ifølge NRK i en pressemeddelelse, at hun er så ramt af en depression, at hun har valgt at aflyse alle sine aktiviteter forud for Grand Prix’et.

- Jeg sætter enorm pris på den interesse, der er omkring min deltage i Eurovision, men lige nu er mit eneste fokus at gøre det, som jeg elsker allermest: nemlig at stå på en scene og synge. Jeg beder om forståelse for, at jeg må prioritere dette lige nu, siger hun i pressemeddelelsen ifølge NRK.

Dette betyder, at Agnete Johnsen ikke ønsker at deltage i pressekonferencer eller give interviews forud for semifinalen i Melodi Grand Prixet, der også kaldes Eurovision.

- Agnete er klar til at rejse til Stockholm, men fordi hun skal have fuld fokus på musikken og showet, hun skal levere på scenen, vil hun prioritere sang- og sceneforberedelser forud for alt andet, siger delegationslederen Stig Karlsen ifølge det norske medie NRK.

Den 21-årige sangerinde vandt i februar den norske udgave af Melodi Grand Prix med sin sang ’Icebreaker’. Allerede dengang fortalte hun, at hun kæmpede med psykiske problemer. Hun fortalte også, at hun havde kæmpet med psykiske problemer som depression og selvmordstanker siden sine teenageår.

- I mange år har jeg kæmpet psykisk på den måde, at jeg ikke kan finde ud af at kontrollere mine tanker, som jeg gerne vil. Jeg kan ikke finde ud af at tænke positivt og ryger ganske enkelt helt ned i kulkælderen. Alt er bare negativt. Et rent helvede, fortalte Agnete Johnsen ifølge VG.

Agnete Johnsen skal deltage i den ene af to semifinaler torsdag den 12. maj. Det er også denne dag, at danske Lighthouse X skal forsøge at gå videre med deres sang ”Soldiers of Love”.

Finalen afholdes lørdag den 14. maj.

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_59.png

Sponsoreret indhold