Nyheder17. februar 2014

Grand Prix-bombe: Hun jorder Basim og Anna David

Se hvem der er favorit til at vinde årets musik-fest
Af af
Rebekka synger for mens 25-årige Hannah
Rebekka synger for mens 25-årige Hannah
 t.v.I år er det danske "Melodi Grand Prix" spækket med kendte sangere. Alligevel er det en ukendt sangerinde, der bliver spået at vinde slaget den 8. marts i Odense.

Navnet på den 27-årige ukendte sangerinde er Rebekka Thornbech. Hun stiller op sammen med sine to søstre Emma og Hannah, de kommer fra en musikalsk familie, og arbejdet er fordelt sådan, at Rebekka skriver og synger teksten, mens søstrene er med som korpiger.

De kæmper om at vinde MGP

- Vi har valgt, at vi alle er på scenen, fordi det er så stor en oplevelse, at vi vil dele den med hinanden, siger Rebekka.

Hun er udset til at nedlægge garvede rotter som Anna David, Basim og Bryan Rice. I hvert fald hvis man skal tro bookmakeren Unibets forudsigelser.

Hos dem får man kun pengene 2,75 gange igen, hvis man spiller på, at Rebekka Thornbech vinder. Hos Basim er gevinsten 7,5 gange pengene igen, mens Anna David giver pengene otte gange igen. Sangeren Bryan Rice topper listen ved at give pengene ti gange igen.

Her er de tre værter

Og i år er må der siges at være ekstra stor prestige i at vinde trofæet. Vinderen får nemlig lov til at deltage i det international "Melodi Grand Prix" på hjemmebane, når det bliver afholdt i København 10. maj.

Sidste år var det også en forholdsvis ukendt kvinde, der vandt. Emilie De Forrest slog både benene væk under danskerne, men førte også Danmark til tops ved det internationale "Melodi Grand Prix".


Her kan du lytte til 30 sekunder af de ti sange og vurdere, om du er enig med bookmakerne.

Sponsoreret indhold