Nyheder14. juni 2016

Graham: Derfor droppede jeg skuespillet

Danskerne lærte verdensstjernen at kende, da han spillede Grunk i "Krummerne". Nu løfter han sløret for, hvorfor han valgte musikken fremfor filmrollerne

Lukas Graham - billeder fra hans liv

Lukas Graham rejser i øjeblikket verden rundt med stor succes med sit band Lukas Graham. Men han kunne også have valgt en anden karrierevej. Han stod nemlig første gang i rampelyset som Grunk i "Krummerne". Men som årene gik, følte Lukas ikke længere, at skuespillet passede til ham.

- Jeg kan bedre lide at være sanger. Da jeg blev ældre, syntes jeg, det var mærkeligt at være en anden end mig selv, når man skulle på arbejde, forklarede Graham til Handipressen på Sølund Festival.

Udover sin optræden i Krummerne har Lukas lagt stemme til en række tegnefilm som Peter Pan, Toy Story og Løvernes Konge 3 og været med i Teaterstykket Nøddeknækkeren. Sideløbende med at Lukas var barnestjerne i filmene var han også en del af Københavns Drengekor, hvor han var sopransolist.

- Nu går jeg bare på scenen og er 100 procent mig selv, og det kan folk jo rigtig godt lide, smilede Lukas i interviewet.

Det viste sig at være en klog beslutning at satse på musikken. På fem år har bandet Lukas Graham opnået kæmpe succes i både Danmark og udlandet. Og når man kommer fra et lille land som Danmark, kan det være overvældende at blive modtaget som en stjerne i USA.

- Det er meget mærkeligt, når man kommer fra sådan et lille land med 5 millioner indbyggere og så skal rejse verden rundt Australien, til japan og england, men det er selvfølgelig også rigtig fedt at få lov til at slå igennem med sin drøm og gøre det, som man rigtig godt kan lide, fortalte Lukas til Handipressen.

Lukas står nu overfor en travl sommer. Efter fem koncerter i Danmark i Danmark skal han igen udenlands, inden han til september bliver far og derfor holder en barselsorlov i to måneder.

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold