Nyheder 22. januar 2013

Grædefærdig Peter: Frygter ny sag

Amalie anklagede tidligere i dag Ulven for endnu en voldsepisode
Peter er knust over Amalies udtalelser i retten
Peter er knust over Amalies udtalelser i retten
Foto: All OverSelv om det er en måneds tid siden, at der blev sat et endegyldigt punktum i kærlighedshistorien mellem realitystjernene Peter Birch og Amalie Szigethy, fortsætter farcen altså lidt endnu.

Amalie fik i dag, tirsdag, en betinget dom på 60 dages fængsel og 60 timers samfundstjeneste for at have løjet i retten.

Under retssagen bedyrede reality-starletten, at hun talte usandt, da voldssagen rullede, og at Peter var voldelig over for hende. Desuden skulle han angiveligt også have slået hende kort før, parret gik fra hinanden - altså sidste gang.

En beskyldning, der rammer Ulven lige i hjertekulen.

- Jeg er så skuffet og helt knust, siger en meget brødebetynget Peter Birch, da seoghør.dk fanger ham på telefonen umiddelbart efter domsafsigelsen.

- Jeg forstår godt, hun vil prøve at redde sin egen røv i dag og undgå fængsel, men at påstå, at jeg har slået hende igen, det knuser mig, siger Peter og bryder sammen i gråd.

Amalie i byretten: Ja, Peter slog mig

Det er ikke mere end et halvt års tid siden, Peter fik sin fodlænke af og endelig havde afsonet sin straf for overfaldet på Amalie. Men nu frygter han altså, at han kommer ind og ruske tremmer.

- Hvis politiet vælger at gøre en sag ud af det, kan jeg ryge i fængsel. Jeg får jo ikke lov til at få fodlænke på igen. Hun ødelægger alt for mig. Jeg forstår ikke, hvad det er, jeg har gjort, siger han fortvivlet.

Han afviser den nye anklage fuldstændigt.

- Jeg har gjort alt for Amalie. Kørt hende over alt, betalt alting, jeg var totalt under tøflen. Hun styrede alting. Hun er så viljestærk, at hun da for længst var skredet, hvis jeg havde slået hende, fortæller han.

Amalie: Jeg er så ked af det

Sponsoreret indhold