Gordon Kennedy: Faldt om af stress

Han var til bryllupsfest, da det hele pludselig sortnede for ham. Han faldt om og vågnede først op igen på hospitalet.
Diagnosen fra lægen var klar. 40-årige Gordon Kennedy havde galoperende stress.

- Jeg spillede revy på Bornholm i to måneder uden familien og pendlede mellem to arbejdsopgaver. Det blev for meget, forklarer skuespilleren.

Han er i dag på ret køl igen. Men han lærte en hård lektie, da stressen indhentede ham sidste sommer.
- Jeg har været for dårlig til at håndtere stress. Vi er efterhånden mange, der har prøvet at gå ned på den konto. I mit tilfælde bildte jeg mig ind, at jeg havde for meget om ørerne. For eksempel stressede jeg over at skulle tidligt op om morgenen - tænk, hvis jeg nu ikke vågnede?

Men jeg har nu lært at tage den med ro. Det skal nok gå alt sammen, lyder parolen.

Fik et godt tilbud
Kort efter nedturen bekendtgjorde han, at han ville holde en lang pause fra revy-arbejdet for at hellige sig familien. Men så kom der et godt tilbud om at medvirke i Det Kgl. Teaters første sommerrevy "Lidt sjov, mens isen smelter". Det kunne han ikke afslå - slet ikke, da engagementet også inkluderede den sommerferie, som alle ansatte ved Det Kgl. Teater holder frem til den 18. august.

- Jo, det er bestemt et privilegium at være den første kongelige revyskuespiller og optræde i det splinternye Skuespilhus. Der er fantastiske faciliteter med god plads, fine lys- og lydforhold og en smuk beliggenhed ved havnefronten.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close