Nyheder1. april 2020

Google dropper årlig tradition

Google har i år besluttet sig for ikke at afholde den årlige, traditionelle aprilsnar
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/google.png
 Foto: MEGA

Onlinegiganten deltager ikke i dagens spas og løjer på trods af virksomhedens årelange tradition for at lave en god aprilsnar med brugerne.

Søgemaskinen annoncerede tirsdag, at der i år ikke er nogen grund til at lede efter en aprilsnar fra Google selv. Årsagen begrundes med den igangværende coronapandemi.

- Under normale omstændigheder er aprilsnar en Google-tradition og et godt tidspunkt at fejre det, der gør os til en ukonventionel virksomhed, siger Lorraine Twohill, der er marketingchef hos Google, til Business Insider.

- I år holder vi fra fra den tradition af respekt for alle dem, der kæmper mod coronaviruspandemien. Vores største mål lige nu er at være behjælpsom for folk, så lad os gemme morsomhederne til næste april, som utvivlsomt vil blive bedre end den her, siger hun.

Google har hvert år siden år 2000 leveret en god aprilsnar. Blandt andet da de lavede den berømte "MentalPlex", da de skrev om mennesker, der har bosat sig på Mars og ikke mindst "mic-drop-knappen" til Gmail-konti.

Sponsoreret indhold