Nyheder12. januar 2009

Golden Globe: 2 til Winslet

Roste sin ledsager og medspiller Leonardo DiCaprio til skyerne
Kate Winslet havde Leonardi DiCaprio ved sin side, da de ankom til aftenens Golden Globe-uddeling
Kate Winslet havde Leonardi DiCaprio ved sin side, da de ankom til aftenens Golden Globe-uddeling
 Foto: All Over

Det er sjældent det sker, men Kate Winslet ryddede bordet. For næsen af Anne Hathaway og Meril Streep blev hun aftenens helt store vinder, da der her til morgen dansk tid blev uddelt Goldon Globe-priser i Los Angeles.

Efter først at have fået prisen for Årets Bedste Kvindelige Birolle i filmen "The Reader", gjorde hun lige rent bord ved at vinde den mest prestigefyldte pris, nemlig for Bedste Kvindelige Hovedrolle. Den får hun for filmen "The Revolutionairy Road", hvor hun spiller sammen med Leonardo DCaprio.

Netop de 2 ankom også sammen til festen på The Beverly Hilton, og da Kate Winslet holdt sin takketale, glemte hun bestemt ikke sin ledsager, bordherre og medspiller.

- Jeg har elsket dig i 13 år. Din præstation i den her film er intet mindre en uovertruffen, sagde hun, mens hun klamrede sig til sin statuette nummer to.

I de mandlige kategorier var der ingen overraskelse, da Heath Ledger blev tildelt en Golden Globe posthumt for sin rolle i Batman-filmen "The Dark Knight", hvorimod det var mere overraskende, at veteranen Mickey Rourke slog den ikke-tilstedeværende Sean Penn for sin hovedrolle i "The Wrestler".

Årets bedste film blev "Slumdog Millionaire".
Sponsoreret indhold