Nyheder 15. juli 2014

Godt nyt til alle Krumme-fans: Her er den nye Krumme-sang

Hør ”En stor familie lige her
Af af
Her kan du høre den nye Krummesang!
Her kan du høre den nye Krummesang!
Foto: Hammer PRHvem husker ikke, da Laus Høybye sang sig ind i alle danskeres hjerter med "Det er svært at være 11 år" eller med "Man er som man er"?

Nu er der så endnu en Krumme-sang i æteren. Denne gang er den dog ikke sunget af Laus Høybye, men derimod Oscar Dietz og Olivia Isbrand. Begge er 11 år og giver den hele armen i den nye Krumme-sang "En stor familie".

Her kan du høre den nye Krumme-sang:

You need a browser that can handle Iframes to be able to view this page.Krumme-sangen er skrevet og komponeret af Morten Remar, der med Back To Back væltede Danmark med hittet "Jonathan". Også Grand Prix-veteranen Jacob Launbjerg har været med til at skabe det nye nummer.

LÆS OGSÅ: Krumme: Nu som sanger

LÆS OGSÅ: Krumme er blevet voksen: Her er min vildeste julefrokost

Den nye sang bliver lanceret i forbindelse med, at Thøger Birkelands populære figur vender tilbage til biograflærredet i en ny Krumme-film til efteråret.

Den nye film hedder KRUMMERNE ALT PÅ SPIL, og på skuespillisten ses blandt andre Lisbeth Wulff som Krummes mor og Henning Valin som Krummes far.

Rollen som den både uheldige og frække Krumme spilles af Victor Stoltenberg, og handlingen? ….

Ja, vi kan afsløre så meget, at alt er, som det 'plejer' i familien Kronborg: Der er kaos ved morgenbordet, Krumme-far er forvirret, Stine er i dårligt humør, mens Krumme-mor prøver at holde styr på familien og ikke mindst Grunk og Krumme, der ikke er blege for at skabe lidt ballade i det lille hjem.


Sponsoreret indhold