Nyheder2. marts 2015

Godt nyt: Ny sæson af Badehotellet på vej

TV 2 bekræfter, at der kommer endnu mere hotel-hygge
Af af
'Badehotellet' har været en stor succes på TV 2
'Badehotellet' har været en stor succes på TV 2
 Foto: TV 2Er du én af de 1,2 millioner danskere, der hver mandag har siddet klistret til skærmen for at følge livet på Andersens Badehotel? Ja, så er du nok også ked af, at det sidste afsnit af TV 2s succes-serie blev sendt mandag aften.

Men heldigvis er der godt nyt.

For nu bekræfter TV 2s fiktionschef Katrine Vogelsang over for tv2.dk, at der er en tredje sæson på vej.

- Der kommer en tredje sæson af 'Badehotellet', og vi er i fuld gang med at udvikle serien. Det tegner til at blive rigtigt spændende, og seerne kan godt glæde sig, siger Katrine Vogelsang.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/cf7bec61683342109d79e56085ce9eac.jpg'Badehotellet' har været en stor succes på TV 2 (Foto: TV 2)


Det er endnu uvist, hvornår næste sæson løber over skærmen, og hvad der kommer til at ske hos Fie, Morten, Amanda, Molly, Georg Madsen og alle de andre på det hyggelige hotel i Skagen.

Dog er én ting sikkert. Skuespillerne glæder sig til igen at trække i hotel-tøjet:

LÆS OGSÅ: 'Badehotellets' landmandssøn får gode råd om Fie

- Det er fantastisk, at vi skal lave en ny sæson. Det er svært at slippe serien nu, hvor krigen er på vej osv. Der er masser af uafsluttede historier, der stadig kan fortælles, siger Bodil Jørgensen, der spiller hotelejer Molly Andersen, til tv2.dk.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/c73505d9fcb84064a50c25784c0086b2.jpg'Badehotellet' har været en stor succes på TV 2 (Foto: TV 2)


Sæsonpremiere på TV 2's store dramaserie blev vist 12. januar og lokkede imponerende 1.339.000 danskere foran skærmen. Men trods de flotte seertal og flere prominente navne på rollelisten, blev sæsonpræmieren på serien haglet ned af flere anmeldere.

LÆS OGSÅ: Holdet bag 'Badehotellet': Derfor har vi det sjovt

Ekstra Bladets anmelder Henrik Queitsch kaldte 'Badehotellet' for " tv-seriernes svar på "erstatningskaffe og havresuppe" og kunne kun finde én stjerne frem til serien:

- Det er i og for sig også imponerende, hvordan det lykkes instruktøren Fabian Wullenweber at få en række af landets mest kendte skuespillere til at opføre sig, som var de med i en dilettantforestilling på det lokale forsamlingshus engang midt i det forrige århundrede. At få selv Bodil Jørgensen til at virke utroværdig, er immervæk noget af en præstation, skrev Henrik Queitsch i sin anmeldelse med overskriften 'Helt håbløst'.

LÆS OGSÅ: 'Badehotellet': I aften smider de tøjet

Også Berlingskes anmelder var uimponeret og gav serien to stjerner under overskriften 'Meget kedeligere kan det ikke blive'.

- Mest af alt minder 'Badehotellet' om noget, man ville have forsvoret stadig eksisterede: Den type folkekomedie der burde være afgået ved døden for længst. Den ligner en af 1970ernes sengekantsfilm, hvor alt det sjove er klippet fra, parret med et kapitel af 'Frøken Jensens kogebog' og en tapetkollektion fra forrige århundrede, skrev Berlingskes anmelder Jakob Steen Olsen.

Sponsoreret indhold