Godt nyt alle til fans: Smugkig på ny Frozen-film her

Godt nyt alle til fans: Smugkig på ny Frozen-film herVar du én af dem, der var helt tryllebundet af historien om Anna, Elsa og ikke mindst den spøjse snemand Olaf? Og har du længe glædet dig til endnu en fortryllende fortælling i 'Frozen'-universet?

Ja, så er der godt nyt!

For Disney har netop frigivet en række billeder fra den syv minutter lange kortfilm, der er en opfølgning til den første film 'Frozen' (på dansk Frost).

Kortfilmen hedder 'Frozen Fever' og handler om Annas fødselsdagsfest, der er arrangeret af søsteren Elsa. Men Anna er ramt af en slem forkølelse (deraf titlen 'Fever'), så Anna har mere end svært at styre sine is-kræfter.

LÆS OGSÅ: Se billederne: Fra Disney-stjerne til sexbombeSe eller gense hitsangen 'Let It Go' fra den første film herover.


- Det er en side af Elsa, som publikum ikke har set før, og som vi ikke rigtigt har eksperimenteret med før, fortæller instruktøren Chris Buck ifølge det amerikanske medie NY Daily News.

Ud over at fans kommer til at se en ny side af Elsa, byder filmen også på en ny sang. Sangen fra første film, 'Let It Go', vandt en Oscar for Bedste originale sang.

LÆS OGSÅ: Julie Zangenberg: Nu som Disney-stjerne

Instruktør Chris Buck og Jennifer Lee var skaberne af 'Frozen', som ramte biograferne i 2013. Filmen, der er baseret på H.C. Andersens eventyr Snedronningen, er den største animationsfilm nogensinde målt på indtjening. Den har indspillet i nærheden af 1,3 mia. dollars på verdensplan.

'Frozen' modtog Oscars for både Bedste animationsfilm og Bedste originale sang.

Den nye kortfilm 'Frozen Fever' kan ses i biografen 12. marts, hvis man indløser billet til Eventyret om Askepot.

Se billederne fra filmen her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close