Nyheder22. oktober 2011

Glargaard giver halv mio. til velgørenhed

Langt det meste af den afdøde skuespillers arv vil gå til godgørende formål
Poul Glargaard efterlader formentlig et sted mellem 500.000 og 700.000 kroner
Poul Glargaard efterlader formentlig et sted mellem 500.000 og 700.000 kroner
 Foto: Claus Poulsen

Under sidste Afrika-indsamling donerede Poul Glargaard 50.000 kroner. Efter skuespillerens selvmord tyder det nu på, at de penge, han efterlader sig, også vil gå til velgørenhed for størstedelens vedkommende.

Ifølge B.T. vil der være et sted mellem 500.000 og 700.000 i Glargaards dødsbo, hvis lejligheden på Frederiksberg bliver solgt til markedsværdien.

Læs også: Stig Elling i chok over Glargaards død

- Hvis jeg kender Poul ret, så giver han det meste til velgørenhed. Han gav både til Afrika, satte Læger uden Grænser højt, og var også meget optaget af dyrevelfærd. For fodenden af hans seng hang diplomer, der viste, hvilke sager han støttede, så han kunne se dem, før han faldt i søvn, siger Poul Glargaards datter, Mette.

Læs også: Flemming Krøll: Det er så trist

Hun regner ikke selv med at være begunstiget af testamentet, men hun har dog ret til en fjerdedel af boet, ifølge dansk arvelovgivning.

Avisen har også talt med flere af de personer, der var tæt på Poul Glargaard til det sidste, og de regner også alle med, at testamentet, der bliver offentliggjort efter bisættelsen, vil begunstige velgørende formål.

Sponsoreret indhold