Nyheder19. december 2007

GLÆDELIG SNEFRI JUL

Læste forleden, at den hvide jul er en romantisk myte. Glem forestillingen om de gode, gamle dage, da julesneen hvert år dalede sagte ned
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/qvortrup-mener/leder5107-jpg.jpg

Læste forleden, at den hvide jul er en romantisk myte. Glem forestillingen om de gode, gamle dage, da julesneen hvert år dalede sagte ned.

Meteorologernes statistik får alle sne-nostalgikere ned på jorden. Under ti gange har vi haft hvid jul gennem de seneste 100 år.
Lur mig, om ikke julen 2007 føjer sig til den uendelige række af snefri højtider.

Mens vi således i år atter en gang må skyde en hvid pil efter stemning a la Nøddebo Præstegaard, kan vi passende glæde os over julens mange andre kvaliteter. Herunder, at højtiden som bekendt byder på masser af muligheder for at være sammen med de kære, man måske ikke ser så meget til i hverdagen.

Og så er der jo det med børnene. Det er sagt ofte, men bliver ikke mindre sandt af den grund: Julen er børnenes fest. Og dén vej rundt er det jo så også de voksnes - for hvem vil ikke gerne se julelyset i de smås øjne?

Lad mig afsløre en lille hemmelighed - og dette tør jeg kun skrive, fordi min ellers så fremmelige datter på tre år dog endnu ikke kan læse. Her kommer det:

Jeg skal være julemand i år - med hele udstyret og masser af ho-ho-ho. Hvad rensdyret angår, har jeg tænkt mig at parkere det lige udenfor.

Se, dét er faktisk, hvad jeg glæder mig mest til i år. Og så skidt med sneen, der selvfølgelig ikke kom.
Kære læser, rigtig glædelig jul.

Sponsoreret indhold