Glæd dig: Stort skandale-blad

I denne uge får du sammen med SE og HØR det første af fire store tillæg med Danmarks 100 største kendis-skandaler. Glæd dig.

I denne uge får du sammen med SE og HØR det første af fire store tillæg med Danmarks 100 største kendis-skandaler. Glæd dig.

Foto: Steffen SørensenTommy Kenter generede dronningen, Trine Dyrholm smed toppen og stæreblinde Line Baun Danielsen forvekslede en sejlende mand med en abe.

De danske kendisser står i kø for at lave skandaler, og har gjordt det i rigtig mange år - heldigvis med SE og HØR på sidelinien.

Derfor har redaktionen stået på hovederne i arkivkasserne for at lure bommerter og pinligheder fra de kendte gennem flere årtier.

Årets største skandaler

Det blev selvfølgelig til stribevis af skandaler, men de 100 bedste har vi samlet i fire store tillæg, der i denne og de næste uger følger med ganske uden ekstra omkostninger, når du køber dit SE og HØR

I denne uge får de de 25 første skandaler - fra nummer 100 til nummer 76.

Vær med fra begyndelsen og saml alle 100 skandaler, så du til en hver tid kan læse om Per Pallesens trekantsfarce, Keld Heicks slagsmål og Gustav Wincklers bitre faderskabssag.

Eller Janni, Mary, Bubber, Nikolaj Lie Kaas, Pia Nissen, Prins Henrik....

Danmarks 100 største skandaler med SE og HØR


Putte om Allan-skandalen: Sur røv

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close