Nyheder9. juni 2010

Glad for fræk TV-sex

Paradise-Stevens lækre kusine knalder igennem i den norske udgave af Paradise Hotel
Thea Bråten Christensen fra den norske udgave af Paradise Hotel står ikke tilbage for at knalde lidt på TV. Helt så langt nåede hendes fætter Steven fra Danmark ikke
Thea Bråten Christensen fra den norske udgave af Paradise Hotel står ikke tilbage for at knalde lidt på TV. Helt så langt nåede hendes fætter Steven fra Danmark ikke
 Foto: Privat

Det blir' i familien - altså at snave, knalde og drikke sig i hegnet foran tusindvis af seere. I hvert fald når det gælder Paradise-Stevens slægt.

Læs også: Paradise-deltager lavede en "Britney"

Hans blonde og ganske fornuftigt udseende kusine Thea Bråten Christensen har nemlig også deltaget i Paradise Hotel - og modsat Steven, så gik hun hele vejen på lagnerne foran de rullende kameraer.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/juni/stevensomlilletekstjpg-jpg.jpg


Et billede fra mere uskyldige tider. Thea til venstre og en kæk Steven til højre (Foto: Privat)

Læs også: Web-TV: Underligt med nye bryster

- Det ligger i familiegenerne at være udadvendt og lidt crazy. Jeg har været danser, og Steven stripper jo, så vi kan lide at vise os frem, siger den sexglade Thea til norsk SE og HØR.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/juni/stevenfaksimiletekst-jpg.jpg


"Familiemøde i Paradise" var overskriften i den norske udgave af SE og HØR

Stevens mormor og Theas farfar er nemlig søskende, så de to reality-stjerner er grandfætre og kusiner. Og de to festaber er glade for hinanden.

Læs også: Alt for løs på tråden

- Steven er en utrolig sød og cool fyr, og vi er begge enige om, at det at deltage i Paradise Hotel var et stort eventyr, skriver Thea Bråten Christensen blandt andet på sin blog.

Sponsoreret indhold