Nyheder28. marts 2020

Gjorde grin med Danmark: Nu er hun fyret

Den amerikanske tv-vært Trish Regan gjorde tykt grin med Danmark, så gjorde hun grin med coronavirus, og nu er hun fyret
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/img_1.jpg
 Foto: Fox TV

Den amerikanske nyhedsvært er blevet opsagt fra Fox News. Det skriver Fox i en pressemeddelelse.

Fyringen sker, efter Trish Regan kom i problemer efter en række kontroversielle udtalelser om coronavirus, som hun desuden også kaldte en helt almindelig influenza.

I sit program - Fox Business - kaldte hun blandt andet coronavirus for et fupnummer. En udtalelse, der altså blev for meget for topledelsen på den højreorienterede nyhedskanal.

- Det er endnu et forsøg på at skade præsidenten. Uden tanke på hvilke ødelæggelser de skaber. Tab på aktiemarkedet er for dem bare politiske omkostninger.

- Vi ser venstrefløjen koge over af had. De bruger coronavirus til at dæmonisere og ødelægge regeringen. De er ligeglade med, hvem de skader. Om det så er at skabe massehysteri for at udløse aktiefald og stoppe vores økonomi, sagde Trish Regan blandt andet.

Tre uger efter de kontroversielle udtalelser blev Trish Regan taget af skærmen, og nu er hun altså blevet fyret fra tv-netværket.

Ifølge The New York Times har Fox News skrevet et brev til de ansatte, hvor de påtaler hændelsen:

- Husk at seerne stoler på, at vi er informeret under en krise af denne her størrelse. Vi leverer en vigtig service til vores seere som en ressource for alle amerikanere.

Tidligere har Trish Regan også herhjemme været et stort samtaleemne. Det skete, da hun i 2018 sammenlignede Danmark og Venezuela, og brugte landene som eksempler på, hvordan socialisme kan være ødelæggende.

Se Trish Regans udtalelser om coronavirus her:

Sponsoreret indhold