Gitte Nielsen: Vild med stuntmand

Ord som luksusluder, selvmordsforsøg, kræftsygdom og alkoholmisbrug passer alle på Gitte Nielsen. Den 46-årige model og skuespiller fortæller om sit hårde liv i bogen "Du har kun et liv", som hun i øjeblikket er i Danmark for at promovere.

Til bogreceptionen var gensynsglæden stor, da Sven-Ole Thorsen dukkede op for at hilse på sin veninde og filmkollega. De to har arbejdet sammen i flere film, og Hollywoods stærke mand synes, det er fantastisk, at Gitte har skrevet en bog.

- Jeg er en stor fan af hende. Hun har ret i, at man skal leve livet, mens man har det. Man skal ikke tænke på, hvad der kommer til at ske i morgen, men tage en dag ad gangen, fastslår han.

Spillede sammen i "Red Sonja"

Stuntmanden kan tydeligt huske, hvornår han så Gitte første gang.

- Vi mødtes i 1985, da vi spillede sammen i filmen "Red Sonja", og vi har set hinanden mange gange siden. Jeg synes, hun er en fantastisk kvinde. Hun er en rigtig flot, dansk viking, som er lige så frisk i dag, som for 25 år siden, fortæller stuntmanden.

Sven-Ole bor til daglig i Los Angeles, men han er i Danmark indtil december pga. "Vild med dans", som han har deltaget i.

Læs om hele receptionen i SE og HØR på torsdag og se, hvem som dukkede op.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close