Nyheder19. februar 2012

Gitte Nielsen: Min mand er anderledes

Den danske blondinebabes femte husbond skiller sig ud fra hendes tidligere mænd
Gitte Nielsen har været gift med italienske Mattia Dessi siden juli 2006
Gitte Nielsen har været gift med italienske Mattia Dessi siden juli 2006
 Foto: Dan Mariegaard

Hun har svømmet i alkohol, forliste forhold og jaloux ægtemænd. Men det er alt sammen fortid i 48-årige Gitte Nielsens liv.

Hun har været sammen med sit livs kærlighed Mattia Dessi i otte år, og hun er lykkeligere end nogensinde før - især fordi den 15 år yngre ægtemand skiller sig ud fra mændene i hendes tidligere forhold. Det fortæller brystbomben til Billed-Bladet.

- Hele mit liv har jeg haft så mange mænd, der var super-jaloux og lukkede mig inde, så jeg blev helt mærkelig, når jeg endelig var ude. Sådan er Mattia ikke, og vi er rigtig gode sammen. Mit privatliv fungerer endelig, fortæller en smilende Gitte Nielsen til ugebladet.

Læs også: Gitte Nielsen efter ulykken: Er godt øm

Den tidligere fru Stallone er glad for, at hun har lagt det vilde liv på hylden, og hun sværger på, at hun aldrig nogensinde kommer til at drikke igen.

- Jeg har aldrig været gladere. Jeg lever et stille og roligt liv, og når jeg står op om morgenen, håber jeg bare, at mit liv fortsætter på den her måde. Jeg kan ikke be' om mere. Mine fire børn har det godt, og på ottende år er jeg sammen med verdens dejligste mand, fortæller Gitte.

Sponsoreret indhold