Nyheder 10. april 2010

Gitte Nielsen: Brækkede tåen

Den tårnhøje blondine havde fødderne for langt fremme under dansetræningen og så gik det galt
Det lykkedes i sidste øjeblik for Gitte Nielsen at blive klar til den tyske udgave af "Vild med dans"
Det lykkedes i sidste øjeblik for Gitte Nielsen at blive klar til den tyske udgave af "Vild med dans"
Foto: All Over

I går aftes var der premiere på den tyske udgave af "Vild med dans", hvor den danske stjerne Gitte Nielsen er en af deltagerne.

Men det var på et hængende hår, at den 46-årige skuespiller overhovedet blev klar til showet, for på træningsforløbets bare 2. dag brækkede hun tåen, da hendes dansepartner trådte hende over tæerne.

Læs også: René Dif: Svigter "Vild med dans"

- Jeg trådte forkert, og brækkede hendes tå, fortæller dansepartneren Oliver Tienken, der er halvt så gammel som sin kendispartner, til MSN Starlounge.

Måske var det Gitte Nielsens høje statur, der var skyld i uheldet, i hvert fald mener hun selv, at hendes 185 centimer er en ulempe i konkurrencen.

Læs også: Joachim B. Olsen: Dans ændrede mit liv

- Det er ikke så godt som danser at være så høj. Men det er godt for min fysik at træne. Og jeg håber på en finaleplads, lyder det optimistisk fra Sylvester Stallones ekskone, selv om hun dog indrømmer, at hun ikke ligefrem er den bedste danser i verden.

- Jeg kan slet ikke danse. Jeg har kun danset på diskoteker, siger Gitte Nielsen.

Alligevel lykkedes det for Gitte og Oliver at skrabe imponerende 20 point sammen i premiereshowet, hvilket var 6 point færre end det højest scorende par.

Sponsoreret indhold