Nyheder23. oktober 2009

Gitte Nielsen: Banket og ydmyget

Ægteskabet med schweizeren Raoul Meyer var ved at drive den kendte dansker til selvmord
Gitte Nielsen fortæller hudløst ærligt om sit turbulente liv, mens hun var gift med schweiziske Raoul Meyer
Gitte Nielsen fortæller hudløst ærligt om sit turbulente liv, mens hun var gift med schweiziske Raoul Meyer
 Foto: All Over

46-årige Gitte Nielsen har hele sit voksne liv efterladt et hav af skandaler i sit kølvand. Pinlige episoder på TV, mislykkede forsøg på at få en accepteret skuespil- og sangkarriere, fallerede ægteskaber. Hun har prøvet det hele - og har delt det med offentligheden.

Nu udgiver hun sin selvbiografi "Du har kun et liv", hvor hun med vanlig sans for det dramatiske kommer med nogle afslørende hemmeligheder om det helvede, hun især måtte gennemleve, da hun boede sammen med og var gift med den schweiziske racerkører Raoul Meyer.

- Jeg troede, det var et perfekt ægteskab for mig. Efter skiftende mænd ville jeg gerne bevise, at jeg kunne. Derfor pakkede jeg heller ikke kufferten. Heller ikke, da han blev voldelig over for mig både fysisk og psykisk. Det blev særlig slemt, efter børnene var født. Jeg blev sparket i maven og kastet ned ad trapper, når mine børn så det. Det var så ydmygende, siger hun til B.T.

Det elendige ægteskab var så belastende for Gitte, at hun på et tidspunkt var ved at tage sit eget liv. Hun fyldte sig med valium og Jack Daniels, men blev reddet i sidste øjeblik.

- Det var ikke nogen speciel dag, men jeg havde rigtig ondt af mig selv. Mere end normalt. Og jeg, som altid har syntes, at selvmord var det tarveligste, syntes pludselig, at det var helt okay, fortæller hun.

Hun og Meyer blev skilt efter 13 år sammen. Hun er nu i sit 5. ægteskab med Mattia Dessi, der er 15 år yngre end hende.

Sponsoreret indhold