Nyheder14. september 2014

Gintberg leverede frækt bryllupsindslag

Casper og Isabel fik frækt digt af komiker-kollegaen
Jan Gintberg havde et frækt digt med til komikeren-kollegaen Casper Christensens bryllup med Isabel Friis-Mikkelsen lørdag
Jan Gintberg havde et frækt digt med til komikeren-kollegaen Casper Christensens bryllup med Isabel Friis-Mikkelsen lørdag
 Foto: Mikael Rieck



Med bryllupsinvitationer sendt ud til cremen af dansk underholdning, var der garanti for masser af kærlige grin under årets kendisbryllup mellem komikeren Casper Christensen og Isabel Friis-Mikkelsen.

Christensens komikerkollega Jan Gintberg var efter eget udsagn "rasende" over at blive fravalgt som gommens forlover. Et hverv, som gik til Christensens professionelle partner Frank Hvam.

Men det afholdt ikke Gintberg fra at gennemføre et festligt og frækt indslag til bryllupsfesten, afslørede han til BT.TV foran Vor Frue Kirke, inden Friis-Mikkelsen og Christensen gav hinanden deres livs ja.

- Jeg har nogle limericks med - den der sjofle form for digte. Det er lidt dumt, det er meget mærkeligt, men det er en ny tradition, vi prøver at indføre, svarede Gintberg til BT.TV på spørgsmålet, om han skulle holde tale til festen.

LÆS OGSÅ: Lykkelige Casper - nu har han fået sin Isabel

LÆS OGSÅ: Isabel får ikke en krone i tilfælde af skilsmisse

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/ab94918d588745f5ab8056dbe6c4f84e.jpg



Casper Christensen og Isabel Friis-Mikkelsen sagde ja til hinanden i Vor Frue Kirke i København lørdag - efterfølgende var der champagne og reception på komikerens natklub Sunday, inden der senere blev holdt en stor fest et hemmeligt sted i København (Foto: Thomas Laursen)


Limerick-digte er en speciel digteform, der har en bestemt struktur med lidt sjofelt og frækt indhold.

Digtene havde Gintberg med ind i kirken, men her var det kun præsten, der førte ordet trods samlingen af speedsnakkende kendisser.

Brudens far, tv-værten Jarl Friis-Mikkelsen, havde en klump i halsen efter bryllupsceremonien og præstens indkapslende ord om det perfekte match mellem datter og svigersøn.

- Præsten sagde det i virkeligheden så godt: De kan nemlig også finde ud af at kede sig sammen, sagde Jarlen efterfølgende til BT.TV.

Kærligheden skulle fejres med en kæmpe fest, som Gintberg kun havde et krav til, hvis det skulle blive en succes.

- Det kan da være, det bliver vanvittig kedeligt. Det kan være, at han sidder og flæber foran alteret ligesom kronprins Frederik. Jeg går ikke ind til brylluppet og regner med noget som andet, andet end hvis forretten ikke duer, så bliver jeg sur, jokede den sjove mand til BT.TV.

Jan Gintberg og Casper Christensen arbejdede fra 1996-1997 sammen på voldsomt populære satireradioprogram "Tæskeholdet".

Newspaq

Sponsoreret indhold