Nyheder18. januar 2022

Gik amok i sushibuffet: Endte på hospitalet

En kvinde, der ville have noget for sine penge i buffeten, måtte en tur på hospitalet efter at have spist 32 sushiruller plus tilbehør
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/screenshot_6.png
 Foto: TikTok/@Danielleshap

Amerikanske Danielle Shapiro gav sig selv den udfordring, at hun skulle indtjene de 50 dollars (omkring 326 kroner), hun havde betalt for at spise buffet på en sushirestaurant i Mountain View, Californien.

Hun formåede at tage godt for sig i buffeten og indtage hele 32 sushiruller, fire gyoza dumplings, to jalapeno poppers, en skål edamamebønner og en skål misosuppe, skriver Metro.

lagde det på tiktok

Hun postede en video på TikTok, der forklarer om hendes buffetuheld den 21. december. I videoen fortæller hun, at hun er kæmpe sushifan.

Hendes bedste veninde var på besøg i weekenden, så de havde besluttet sig for at forkæle sig selv med en omgang buffet.

- Buffeten kostede 50 dollars, så Amanda og jeg ville være sikre på, at vi fik noget for pengene, fortæller Danielle Shapiro.

Hun fortæller også, hvordan middagen tog over to timer, hvor de skovlede maden ned, mens de flere gange var nødt til at tage pauser.

Mens de sidder til middagen, beslutter hun sig for at filme alle bidderne. Det begynder med, at hun spiser misosuppen, så videre til de fire dumplings, jalapeno popperne og så 32 stykker sushi og til sidst edamamebønnerne.

Artiklen fortsætter under opslaget...

skulle rulles ud

I videoen joker hun med sin veninde om, at det bliver nødvendigt at blive ”rullet ud af restauranten”, men til sidst på aftenen, var der ikke meget at joke af.

- Efter maden var vi så mætte, at vi måtte sidde i min bil i omkring en halv time, før vi kunne køre hjem, fortæller Danielle.

- Min mave føltes meget fast efter al sushien, sikkert fordi risen havde udvidet sig i min mave.

i store smerter

Den nat sov hun hos sin kæreste, og hun fortæller, hun havde den værste mavepine, men tænkte ikke mere over det, da hun tænkte, det nok bare var på grund af de store mængder mad.

- Jeg er ikke en morgenperson, så da jeg vågnede klokken 6 dagen efter, så vidste jeg, noget var galt.

- Min mave og brystkasse var i intense smerter, og det var svært at trække vejret dybt, fortæller hun.

Måtte på hospitalet

Sammen med sin kæreste og bedstemor tog hun på hospitalet, hvor hun blev diagnosticeret med gastroøsofageal reflukssyndrom, der også er kendt som mavesyre reflux.

Diagnosen betyder man oplever opkast, oppustethed, halsbrand og øm hals. Det er dog ikke livsfarligt.

Hun blev efter nogle timer udskrevet fra hospitalet og fik noget medicin. Efter et par dage var hun på benene igen, og Danielle Shapiro fortæller, at hun har lært sin lektie, selv om det ikke har ændret hendes syn på sushi og buffeter.

- Jeg vil helt bestemt spise sushi igen, fortæller hun.

- Men jeg har lært, at jeg næste gang skal lytte til min krop og tage det roligere.

Sponsoreret indhold