Nyheder 10. november 2009

Gigi Fredie-Pedersen: Et meget personligt anliggende

Lillebror Sonny bekræfter, at det ikke står godt til med hans 27-årige søster
Gigi Fredie-Pedersen er endnu ikke klar til at fortælle sin historie, siger broderen Sonny og faderen Mickey til B.T.
Gigi Fredie-Pedersen er endnu ikke klar til at fortælle sin historie, siger broderen Sonny og faderen Mickey til B.T.
Foto: All Over

Siden SE og HØR i sidste uge kunne billeddokumentere, at den 27-årige danser og sanger Gigi Fredie-Pedersen er utroligt tynd og går til behandling på en anoreksiklinik, har den ellers så presseglade familie været meget tavs.

Men i dag løfter lillebror Sonny og far Mickey lidt af sløret for, at det faktisk står ret slemt til med Gigi.

- Det her er et meget personligt anliggende. Ingen af os har lyst til at tale om det lige nu. Jeg er stadig i kontakt med min søster hver eneste dag, og vores forhold er lige så tæt og varmt, som det altid har været. Officielt er hun også stadig medlem af lærerstaben her på vores danseskole, siger Sonny til B.T., og hans far Mickey Fredie-Pedersen fortsætter i et forsøg på at forklare datterens tilstand:

- En gratisavis skrev forleden, at min datter ligefrem er indlagt på Rigshospitalet, men det passer nu ikke. Men hverken Sonny eller jeg kan komme nærmere ind på, hvad der præcis er sket med hende. Jeg er sikker på, hun selv vil fortælle hele sin historie den dag, hun føler sig klar til det. Men hendes situation er nu ikke så enkel, som det er fremstillet. Det er ikke den fulde sandhed, siger han kryptisk til B.T.


Sponsoreret indhold