Nyheder13. marts 2016

Gigantisk priskrig på bland selv-slik i Norge

Lækkersultne nordmænd kan i disse dage glæde sig over ufatteligt lave priser på bland selv-slik
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bland-selv-slik.jpg
 Foto: AOP

Påsken i Norge bliver ekstra sød i år. Dagligvarekæderne har nemlig indledt en gigantisk priskrig på bland selv-slik. Eksempelvis sælger den store discountkæde Rema 1000 nogle steder 100 g. bland selv-slik for godt tre kroner – det svarer til 2,37 danske kr. Mange steder i Danmark skal man af med omkring 10 kr. for samme mængde; altså en prisforskel på 322 procent.

Rema 1000, der startede priskrigen frygter, at man snart løber tør for bland selv-slik på grund af de meget lave priser.

- Vi frygter at løbe tør, så vi kommer til at sætte samme begrænsning på køb, som vores konkurrenter, fortæller Mette Fossum Beyer, kommunikationsdirektør i norsk Rema 1000 til VG.

Konkurrenten Coop, der også ejer en lang række dagligvarekæder i Danmark, forventer at sælge mere end 100 procent mere bland selv-slik i Norge omkring påsketid sammenlignet med samme periode sidste år. Det giver et forventet salg på mindst 2.000 tons bland selv-slik hos Coop i løbet af 14 dage.

SE og HØR forsøger i øjeblikket at få svar fra Rema 1000, Dansk Supermarked og Coop Danmark om vi kan forvente en lignende priskrig i Danmark.

Sponsoreret indhold