Gift ved første blik-deltager vil være med i nyt datingprogram

(Foto: Nicolai Linares)

Det slog ikke ligefrem gnister, da Camilla Ellekilde Høj og Nicolas Feer tidligere på året blev ”Gift ved første blik”.

Men selv om kærligheden ikke blomstrede fra start, endte kærligheden alligevel med at spire, og parret forblev sammen.

Tidligere på sommeren afslørede Camilla og Nicolas dog, at de var gået hver til sit. Og nu leder Camilla igen efter den eneste ene – og hun er endnu engang klar til at lede efter kærligheden for rullende kameraer.

- Fordi jeg ikke har haft heldet med mig endnu, har jeg derfor skrevet ind til et nyt program, som også handler om dating og kærlighed. Jeg kan ikke afsløre, hvad det er for et program, og jeg er heller ikke blevet udvalgt endnu, men indholdet virker rigtig spændende, fortæller Camilla til Realityportalen.dk.

Hun får svar på, om hun er med i det nye datingprogram i slutningen af måneden.

34-årige Camilla har også allerede gjort sig tanker om børn, selv om hun endnu ikke har fundet manden i sit liv. Hun ved, at hun gerne vil have børn, og møder hun ikke manden i sit liv, vil hun have børn med sig selv.

- Det er ikke drømmescenariet at gøre det på den måde, men jeg vil bare rigtig gerne være mor, forklarer Camilla til Realityportalen.dk.

Nicolas og Camilla på deres bryllupsdag. Foto: DR1/Snowman Production

Selv om kærligheden mellem Nicolas og Camilla ikke holdt, var de stadig meget tætte efter bruddet. Det har parret tidligere fortalt til SE og HØR:

- Den oplevelse, jeg har haft med Camilla, kommer jeg aldrig til at få med nogen anden. Vi holder stadig sammen, og jeg vil hjælpe hende, hvis hun har brug for min støtte, fortalte Nicolas til SE og HØR i sommers.

Og det var gengældt, fortalte Camilla.

– Fra min side er der stadig en eller anden form for kærlighed til Nicolas. Han betyder sindssygt meget for mig og er næsten tættere på mig end mine veninder, forklarede vuggestuepædagogen og fortalte, at ”det godt kan være, det kommer til at gøre ondt”, når Nicolas en dag finder en kæreste.

– Da jeg spurgte dig, om du var begyndt at date, gjorde det da ondt i maven. Men samtidig synes jeg også, det er vigtigt, at man ønsker hinanden det bedste, når man holder af hinanden, fortalte Camilla dengang.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close