Nyheder 15. december 2011

Gider ikke Årgang 0

Endnu en deltager fra den populære realityserie har valgt at forlade programmet
Dette kan meget vel være det sidste, vi kommer til at se til Christina fra "Årgang 0"
Dette kan meget vel være det sidste, vi kommer til at se til Christina fra "Årgang 0"
Foto: All Over

Når TV2 kort efter nytår - traditionen tro - blænder op for den elskede serie Årgang 0, bliver det uden Christina, Stephanies mor.

Den 30-årige brunette har valgt at trække sig fra programmet, der følger fire forskellige familier fra de fødte deres børn i 2000 til de fylder 18 år. Det skriver Billed Bladet.

- Jeg har i mere end 10 år delt mine op- og nedture med TV2-seerne i Danmark. Det har været en god og til tider udfordrende oplevelse at lade så mange seere få en indsigt i ens liv, siger den unge mor.

Seerne har blandt andet kunne følge Christinas skilsmisse fra Stephanies far, Christian. Kort efter flyttede hun sammen med Martin, som hun havde mødt i et fængsel. De to fik drengene Romeo og William, og siden gik de fra hinanden. Det stormfulde forhold skabte overskrifter i de danske medier, da Martin blandt andet slog Christina.

Læs også: Årgang 0: Stephanies papfar sigtet for vold igen

Det har på alle måder været 10 turbulente år for den unge mor fra Slagelse. Sidste år kunne man således få indblik i, hvordan Stephanie og hendes søster, Isabella, er flyttet permanent ind hos deres far, og nu kommer på weekend hos Christina hver anden uge.

Det er kun Christina, der ikke længere vil lukke seerne ind. Stephanie forsætter i serien sammen med sin far og søskende.


Stephanie fortsætter i Årgang 0 sammen med sin far Christian og søster Isabella (Foto: All Over)

Læs også: Årgang 0: Opgiver sine børn

Christina er ikke den første, der vælger at trække sig fra programmet. Det første år fulgte man 5 familier, men allerede året efter var en familie stoppet.

For 4 år siden valgte Mathildes forældre, Louise og Martin, at stoppe i programmet. De blev erstattet af Christian og hans familie.

Sponsoreret indhold