Ghita Nørby: Skuespillet først!

Ghita Nørby tager afsked med sine elskede roser

Ghita Nørby tager afsked med sine elskede roser

Foto: All Over

Det har aldrig været let for Ghita Nørby at få karriere og familieliv til at gå op i en højere enhed, og selv når det har været aller sværest at forlade mand og barn, har kærligheden til skuespillet hver gang trukket den folkekære skuespiller ud af døren.

- Jeg har en terrorist indvendig, som sørger for, at jeg går på teatret - om jeg vil eller ej! Når jeg siger: Jeg vil blive hjemme hos min mand og barn!, så siger den: Kan du så komme afsted. Og så går jeg, har Ghita Nørby ifølge B.T. engang fortalt.

Også når sønnen, Giacomo, var sløj, fik skuespillerens indre dæmon drevet hende hjemmefra og mod arbejdet på teatret eller nogle filmoptagelser. Noget Ghita Nørby, set i bakspejlet, ikke selv mener, er okay.

- Sådan kan man ikke bære sig ad, og det skal man heller ikke. Men det gjorde jeg ikke desto mindre, fortæller skuespilleren ærligt i bogen Mine egne veje.

Ghita Nørby går en svær tid i møde. Hun og manden Svenn Skipper annoncerede i går, at de skulle skilles efter 27 års ægteskab. Det bliver skuespillerens fjerde skilsmisse.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close