Nyheder16. oktober 2014

Ghita Nørby: Sandheden om skilsmissen

Divaen fortæller nu om årsagen til bruddet med Svenn Skipper
Af af
Ghita er fan af kærlighed, men når det kommer til ægteskab takker hun nej
Ghita er fan af kærlighed, men når det kommer til ægteskab takker hun nej
 Foto: All Over



Teorierne var mange, da bruddet mellem Ghita Nørby og hendes mand gennem mange år Svenn Skipper blev offentliggjort. Selv ryster skuespillerinden på hovedet over de mange historier, medierne skrev.

- Jeg var ikke glad, det indrømmer jeg gerne. Men det var altså ikke, fordi vi var blevet forelsket i andre, som pressen skrev. Pludselig var jeg jo blevet kærester med Søren Sætter-Lassen, ha ha! Han er min bedste ven i verden, fortæller skuespilleren i den nye udgave af IN, der er på gaden i dag.

Faktisk er sandheden knap så kulørt.

Læs også: Thomas Helmig fylder 50: Se hans vilde forvandling

- Det var mig, der tog beslutningen, og den var rigtig. Ellers var vi ikke endt, hvor vi er i dag, siger hun ærligt.

For selv om de blev skilt for tre år siden, ville kærligheden altså, at de skulle være sammen igen. Bare ikke i et forhold i traditionel forstand.

- Vi fandt ud af efter et stykke tid, hvor vi havde været fra hinanden, at vi gerne ville mødes igen. Det gjorde vi så - spiste et stykke dyrlægens natmad og fandt ud af, at vi egentlig godt kunne lide hinanden. Det har vi så fulgt op på og dyrker i dag.

Det har taget Ghita Nørby knap 80 år og fire ægteskaber at finde ud af, at det i virkeligheden ikke er noget for hende med en vielsesring på fingeren.

Læs også: Se Remees modelkæreste helt nøgen

- Ægteskabet gør noget mærkeligt ved folk. Nu har jeg jo prøvet det nogle gange, og jeg synes, det er hæmmende for den menneskelige udvikling. Du starter med at være forelsket, og så viser det sig, at du er inde i nogle bånd, som gør, at du bliver hæmmet i din udfoldelse som menneske.

- Nu har jeg prøvet det fire gange og langt om længe fundet ud af, at ægteskabet ikke er en god løsning - for mig. Men der skal jo prøves lidt. og NU har jeg det godt. Svenn og jeg har det langt bedre end nogensinde før, for vi er to frie mennesker, og vores udfoldelsesmuligheder er forskellige.

Sponsoreret indhold