Nyheder23. maj 2015

Gert Bo Jakobsens kone udvist

Den tidligere mesterboksers ukrainske kone kan ikke få opholdstilladelse i Danmark.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/gert_bo_drupal_aop.jpg

Gert Bo Jakobsen og hans 23-årige ukrainske kone, Iana, har fået afslag på familiesammenføring fra Udlændingestyrelsen, selv om de har en fire måneder gammel søn sammen. Hun skal være ude af landet på tirsdag den 26. maj.

- Vi har rykket dem for en afgørelse i lang tid efterhånden. Og så får vi den her besked. Jeg er ret overrasket over den afgørelse, siger den tidligere europamester i letvægt og WBO-mester i weltervægt til Ekstra Bladet.

- Der er undtagelser i 24-årsreglen, hvis man eksempelvis har hjemmeboende børn. Og det har vi jo. Desuden kan man søge om ophold, når personen er 23 og et halvt år gammel, og det er hun også. Så det er ret overraskende, at vi har fået et blankt afslag, siger Gert Bo, som vil tale med en advokat hurtigst muligt.

Bokseren har fået at vide af Udlændigstyrelsen, at han bare kan rejse med sin kone til Ukraine, men det mener han ikke er muligt, da han har to job i Danmark – han har et dækfirma i Aars, hvor parret bor, og ved siden af arbejder han ifølge Ekstra Bladet på deltid i en institution for adfærdsvanskelige unge i Ikast.

[node:aller-related-content]

- En mulighed er, at jeg flytter til Tyskland, for der er det nemmere for hende at få opholdstilladelse. Men det er jo temmelig langt at køre frem og tilbage til arbejde. Men så må jeg se, om jeg kan finde et job dernede, siger Gert Bo Jakobsen, der dog ikke finder den mulighed optimal.

Sponsoreret indhold