Nyheder29. november 2007

GERI HALLIWELL: VÆGTTABET UDE AF KONTROL

Den før så kurvede Spice Girl er nu nede på bare 44 kilo, så hendes venner frygter for hendes helbred
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/gerifortyndstor-jpg.jpg

Ginger Spice har tidligere haft spiseforstyrrelsen bulimi, og nu er hendes venner bange for, at hun igen er på vej ud af samme spor.

Siden Spice Girls blev gendannet har Geri Halliwell været på en ekstrem slankekur. Hun har trænet som en vanvittig for at komme i form til deres verdensturné, som løber af stablen i december og januar.

- Med Geris tidligere spiseforstyrelse, volder alle store vægttab bekymring. Indtil nu har hun virket tilfreds med sine kvindelige former og glad for at beholde dem.
Men det virker som om, hun har fået et tilbagefald, hvor hun træner og spiser helt ekstremt, siger en bekymret ven af den 34-årige sanger.

- Vi er sikre på, at hun føler sig under pres for at se godt ud, når hun står ved siden af specielt Victoria Beckham, men det virker som om, hun er gået alt for langt, forsætter vennen.

34-årige Geri Halliwell har været på kur, siden hun for halvandet år siden fødte sin datter Bluebell. Men efter genforeningen af Spice Girls har hendes mission været at blive den tyndeste i gruppen.

Det er mere eller mindre lykkes for hende. Det så man, da gruppen optrådte til dette års Victoria's Secret Fashion Show.

- Det største samtaleemne var, hvor tynd hun er blevet. Victoria Beckham er altid blevet kritiseret for at være alt for tynd, men hun så faktisk ud til at have former sammenlignet med Geri, siger en forbløffet tilskuer.

Sponsoreret indhold