Nyheder1. maj 2023

Generationsskifte i Kirkbi: Formandsposten skifter fra far til søn

Nu skal stafetten gives videre i Lego-familien, og derfor overtager Thomas Kirk Kristiansen nu posten som bestyrelsesformand
Siden 2007 har Thomas Kirk Kristiansen været bestyrelsesmedlem i familiens holding- og investeringsselskab Kirkbi. Nu overtager han formandsposten. (Arkivfoto).
Siden 2007 har Thomas Kirk Kristiansen været bestyrelsesmedlem i familiens holding- og investeringsselskab Kirkbi. Nu overtager han formandsposten. (Arkivfoto).
 Foto: Ritzau Scanpix

Som ventet overtager Thomas Kirk Kristiansen mandag posten som bestyrelsesformand i pengetanken bag Lego, Kirkbi.

Det oplyser Kirkbi i en pressemeddelelse.

Thomas Kirk Kristiansen er søn af den afgående bestyrelsesformand, Kjeld Kirk Christiansen.

Med overgangen "er det glidende generationsskifte fra tredje generation til fjerde generation i Kirk Kristiansen-familien formelt afsluttet", meddeler holding- og investeringsselskabet.

- Min far har igennem de sidste 50 år haft en uvurderlig betydning for udviklingen af Lego-brandet, Lego Koncernen og Kirkbi, siger Thomas Kirk Kristiansen i en pressemeddelelse.

- Han har været visionær og altid troet på Lego-idéens potentiale – også igennem de sværere tider. Det skylder vi ham den største tak for, lyder det videre.

Kirkbi ejer 75 procent af Lego Koncernen.

Ændringen finder sted i forbindelse med en generalforsamling i Kirkbi mandag. Her indtræder Agnete Kirk Kristiansen, der også er blandt den afgående bestyrelsesformands børn, i bestyrelsen.

Kjeld Kirk Kristiansen, som i slutningen af sidste år fyldte 75 år, træder ud af bestyrelsen, oplyser Kirkbi.

- Jeg overdrager i dag stafetten til Thomas med en stor taknemmelighed og stolthed, siger han i meddelelsen.

Sponsoreret indhold