Geggo og Susan K. i bitch fight på Facebook

Stephanie \

Stephanie "Geggo" Christiansen er til foråret aktuel i reality-programmet "Et ton Cash"

Foto: Kaspar Wenstrup

Mandag aften havde de to reality-piger Stephanie "Geggo" Christiansen og Susan K. en heftig bitch fight på Facebook.

Den 22-årige poledans-instruktør "Geggo" skrev følgende statusopdatering på sin Facebook-profil:
 

"Geggo": Det MÅ være trist at være ved at være for brugt i reality til at kunne unde andre, at de deltager i et program. Men jeg kan godt se, at det at dyrke sex på TV og drikke sig hjernelam som knap 40-årig er langt smukkere end at forsøge at vinde en kæmpe millionpræmie.

Susan K., der blandt andet er kendt for at have sex på TV, da hun medvirkede i Paradise Hotel, følte sig tilsyneladende ramt. Kort tid efter svarede den 38-årige reality-pige på opdateringen med en flabet kommentar.

Susan K.: Snakker du om din mor eller mig?

Geggo: Jeg har aldrig haft et one-nigth stand

Den kommentar gjorde Linse Kesslers datter rasende, og hun svarede igen i en endnu hårdere tone.

"Geggo": Min mor drikker ikke. Min mor har aldrig haft sex på tv. Det har du, så det er dig, jeg taler om. Lenina Christiansen (Linse Kessler, red.) kan nok godt huske den dag, du var på klubben og din opførsel. Hvad blander du hende ind i det for? Beskidte, slidte ubetydelige menneske, må du blive ramt af et tog - eller en meget stor glasflaske.

Susan K.: Tror du bliver ramt af noget før mig med den opførsel. Karma kommer altid tilbage. God Jul. Havde håbet, du havde et hjerte men tog fejl! My bad. Held og lykke fremover, slidte selv,
bicher Susan K. tilbage.

Geggo: Jeg er en af drengene
 

Men den voldsomme ordkrig sluttede ikke der. Brygge-baben var hurtig på tasterne med et svar.
 

"Geggo": Det er dig, der slutter af med, at vi skal snakke i indbakken, og lige pludselig snakker du om min mor. Nu har du ikke kun pisset mig af men også hende. Så held og lykke til dig og god fucking jul. Ps. Selvom man godt kan se, at du er nogle-og-halvtreds år, så opfører du dig som en stakkels teenager. Good luck to you.

Det blev det sidste i den omgang fra de to kamphøner, inden andre begyndte at blande sig i deres diskussion på "Geggos" Facebook-væg. Hvad der udløste konflikten er SE og HØR ikke klar over.

- Det har jeg ikke nogen kommentar til. Det var bare en dårlig dag, der gik ud over den forkerte, og jeg har sagt undskyld, fortæller Susan K. om episoden. Det har ikke været muligt at få fat i Stephanie "Geggo" Christiansen, der har slettet diskussionen fra sin Facebook-væg igen.

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close