Geggo: Jeg var indlagt på psykiatrisk afdeling

Geggo har en slem omgang OCD med frygt for bakterier. Det var så slemt, at hun blev indlagt for det

Geggo har en slem omgang OCD med frygt for bakterier. Det var så slemt, at hun blev indlagt for det

Foto: Claus PoulsenDet skriver Geggo på sin blog, geggosverden.dk, hvor hun beskriver, hvor svært det er at håndtere angsten.

- Det er hårdt at leve med angsten for bakterier. For inde i mit hovede er jeg reelt set bange for at dø af dem. Det er derfor jeg decinficerer alting, også mine fingre, skriver hun.

Læs også: Geggo mistede sit barn

Selv hvis den 25-årige Geggo har rørt ved et håndhåndtag, griber hun til håndspritten for at komme af med bakterier.

Da Linse Kesslers datter var 14 år gammel blev hendes angst så svær, at hun blev indlagt på psykiatrisk afdeling. Hun gik med plastikhandsker og måtte have plastisk-bestik med, hvis familien skulle ud at spise.

Læs også: Sonny er min far

Hun forklarer, hvordan hun var meget anderledes end sin mor og mormor, Ann, der på tv fremstår meget uhygiejniske, og hvordan hun gjorde skade på sig selv:

- Som endnu mindre skar jeg i mig selv, fordi jeg følte at jeg skulle have bakterierne ud af kroppen, og tænkte det var den eneste rigtige måde at gøre det på.

Læs også: Jeg danser på en lyserød sky

Hun har forsøgt sig med kognitiv terapi for at slippe af med problemet, men intet har hjulpet hende.

I dag er angsten ikke lige så slem, men hun kæmper stadig med tvangstanker om, at hvis hun samler noget op fra gulvet, skal hun vaske sine fingre. Bare sådan en ting som mønter på jorden hader Stephanie Kessler, som hun rigtig hedder.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close