Nyheder31. marts 2014

Geggo åbner sin egen klub

Den labre datter fra Bryggen bliver værtinde på sit eget sted i København
Af af
Geggo åbner sin egen bar på torsdag
Geggo åbner sin egen bar på torsdag
 Foto: Kaspar WenstrupDet bliver med garanti festligt, når labre Geggo fra "Familien på Bryggen" på torsdag slår dørene op for sit helt eget sted, torsdagsklubben "Minimun".

- Jeg er virkelig glad for det her. Konceptet MINIMUM er noget, jeg selv har fundet på. MINIMUM priser, MINIMUM entré (koster gratis) MINIMUM 20 år+ og masser af lækre tilbud hver torsdag, fortæller Geggo, alias Stephanie Christiansen til seoghør.dk.

Det nye sted er tænkt som en klub, hvor alle kan være med.

- Priserne er så lave, at selv studerende kan drikke sig helt i hegnet. Det er slut med fancy-pancy, hvor det skal være dyrt for at være lækkert.Det kan altså godt være super billigt, hvor du får nøjagtig det samme, men bare lidt bedre serveret, griner Geggo, som selv savnede et sted at gå i byen med nogen på sin egen alder.


LÆS OGSÅ: Geggo præsenterer brysterne

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/386ead694bb34aed96d5d2c113c1dcfb.jpgSkønne Geggo skal nok trække publikum til sin nye torsdags-klub. (Foto: Kaspar Wenstrup)


De næste mange torsdage skal Geggo dog først og fremmest være værtinde.

- Pyha, det kommer også til at betyde tømmermænd de næste mange fredage. Jeg har absolut ingen rygrad ,hvad angår druk - heller ikke på min torsdags-klub. Jeg regner med, at der kommer knald på torsdag, griner den kønne iværksætter.

Torsdag den 3. april kl. 18:00 åbner MINIMUM for første gang dørene for fest, farver, billig sprut og god musik i 11 timer.

Vil du hilse på Geggo, så sker det i Gothersgade 10B, hvor Max Billy holder til de øvrige dage.


LÆS OGSÅ: Køb en time med baben

Sponsoreret indhold