Nyheder24. juni 2014

Gavmild far: Michael Laudrup gav lejlighed til sine børn

Fodboldspilleren vil gerne se glæden, når hans efterkommere arver hans penge
Af af
Michael Laudrup har købt en lejlighed til sine tre børn
Michael Laudrup har købt en lejlighed til sine tre børn
 Foto: All Over
Michael Laudrups forrygende fodboldkarriere har efterladt den pensionerede spiller med en pæn sum penge på kistebunden, og dem er han nu begyndt at dele ud af til sine tre børn, Mads Laudrup, 25 år, Andreas Laudrup, 23 år, og Rebecca Laudrup på 20 år.

- Lige nu er de unge, og to af dem studerer, og en tredje spiller endnu fodbold og har ikke helt set, hvad han skal. Det er Andreas, siger Michael Laudrup i et interview med Børsen.

- Vi har haft den filosofi derhjemme, at den alder, børnene har nu, det er der, hvor de har mest brug for at få lidt hjælp. Jeg håber da at være her i hvert fald 30 år endnu, og til den tid er mine børn i starten til midten af 50'erne, og hvis de har brug for pengene til den tid, så er det altså deres egen skyld.

LÆS OGSÅ: Lej Laudrups vilde villa

Det er dog ikke i form af kontant afregning, at Laudrup har hjulpet sine børn på vej i livet. De er derimod fri for at balancere rundt på det kaotiske boligmarked i København.

- Det, vi gjorde for et par år siden, var at købe en lejlighed til dem. Det er deres lejlighed, og på den måde har vi givet dem en start, så hvis de en dag - eller når de skal giftes - har de en bolig, hvor de ikke skylder noget i, eller også har de i hvert fald en god startkapital til at købe noget større. Vi synes, det er en måde at hjælpe dem på ved at give noget arv på forskud, siger boldkunstneren.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/387a2ccd9148465a89cae6f427b04839.jpgHer er Michael Laudrup i 1989, da han tjente styrtende som fodboldspiller (Foto: All Over)


Michael Laudrup var ganske ung, da han begyndte at tjene mange penge på sine fantastiske evner til at drible med en bold. Derfor er hans børn vokset op i et hjem, hvor der altid har været penge nok, men alligevel mener Laudrup ikke, at hans børn er blevet ødelagt af forkælelse.

LÆS OGSÅ: Laudrup tynget af milliongæld

- Jeg har da kendt nogle børn, der er blevet lidt spoleret, og man kan sagtens være forkælet, det er vores børn da. Selvfølgelig er de det, men ikke på en måde, så de bare tager ting for givet, eller at de ser ned på andre, som ikke har samme muligheder som dem. Hvis det havde været tilfældet, ville jeg dæleme have været ked af det som forælder, for så ville der have været noget galt med opdragelsen, men det er ikke tilfældet, og det er en af de ting, som jeg er mest glad for i forhold til mine børn, siger Michael Laudrup til Børsen, der glæder sig over, at han kan se sine børns glæde ved de midler, som han giver videre til dem.

- Vi vil gerne se, at de er glade, og se det de gør med dem, for den dag de arver, kan vi nok ikke se deres reaktion, forklarer Michael Laudrup i Børsen.

Sponsoreret indhold