Nyheder 6. april 2016

Galleri: Susan Astanis store gallamiddag

Prins Joachim og prinsesse Marie undgik med nød og næppe at ramle lige ind i sangerinden Mariah Carey og hendes mange fans ved Hotel d’Angleterre

Susan Astanis gallamiddag (SE og HØR-udfordringen)

Med en kuvertpris på 6000 kr. satte Susan Astani trumf på, da hun i SE og HØR-udfordringen samlede penge ind til Familier med kræftramte børn.

Prins Joachim og prinsesse Marie var æresgæster ved en gallamiddag på hotel d’Angleterre, og takket være ti minutters forsinkelse undgik de lige at ramle ind i Mariah Carey, der netop var kørt fra hotellet for at give koncert.

80 gæster var med til middagen, hvor der blev serveret glaseret asparges med fjordrejer, kalvemørbrad, trøffel med balsamico og ristet frugtbrød samt citrontærte med marengs. Søren Gade holdt tale for værtinden, som var hans bordherre.

– Jeg vil sige, at jeg i aften ikke kan rose værtinden for den gode madlavning, når vi nu spiser ude. Men Susan er faktisk fremragende til at lave mad, fortalte Søren Gade før middagen.

[node:aller-related-content]

– Det har været et stort arbejde at arrangere festen, bl.a. fordi to personer, som skulle hjælpe, begge blev syge. Og dagen før kom jeg hjem fra Gran Canaria, hvor vi havde fejret min mors 70-års fødselsdag. Så de sidste timer var hektiske, siger Susan Astani.

Hvor meget der er samlet ind, er lidt svært at sige, for regnskabet er endnu ikke gjort helt op, siger hun.

Se alle gæsterne i galleriet øverst i artiklen.

Sponsoreret indhold