Galleri: Sexkillingernes rigtige navne

Susan K. blev berømt efter en del knalderi i realityprogrammet \

Susan K. blev berømt efter en del knalderi i realityprogrammet "Paradise Hotel"

Foto: All Over

Det duer ikke at hedde et helt almindeligt navn som Bodil eller Pia, hvis planerne er, at man vil føre sig frem som laber stjerne.

Det erkendte blondinernes dronning, Norma Jean for mange år siden, da hun valgte at kalde sig for Marilyn Monroe.

Danske babes og kunsternavnene

De danske babes, Katja Kean, Mascha Vang, Jade-Laila og Susan K. har alle ændret lidt ved navnet for at blive hjulpet på vej ind i de glittede magasiner.

Lige nu er den tidligere pornostjerne Katja K i gang med et liv som seriøs studine, og foretrækker derfor fødenavnet Susi La Cour.

Den blonde dejlighed Mascha Vang, mente åbenbart, at navnet Marianne ikke ville føre hende særlig langt, og derfor kalder hun sig i dag Mascha, som klinger lidt mere af champagne.

Stripperen Jade-Laila, der blev berømt som den smækre brunette i "Tæskeholdet", hedder selvfølgelig ikke Jade-Laila, men i stedet det mere gængse Kimmie Andersen.

Partypigen Susan K. lægger sig lidt op af idolet Katja Kean, der senere nøjedes med at kalde sig Katja K. For Susan alene er ikke spændende nok til at komme i bladene og Susan Kirstine Nielsen, som er hendes fulde navn, lyder heller ikke så vildt. Men med det mystiske K., bliver blondinen straks mere mystisk.

De udenlandske brystbomber kender også tricket

Men det er ikke kun de danske skønheder, der har opdaget, at et andet navn virkelig kan hjælpe succesen på vej.

Engelske Jordan, hvis bryster nærmest er mere berømte end hende selv, har Katie Price stående på dåbsattesten.

En anden barmfager kvinde, som har ændret lidt på navnet er Jenna Jameson, som godt nok fik navnet Jenna af forældrene, men efternavnet Marie Massuli, skiftede hun ud til Jameson.

Se de labre kvinder i galleriet. Bare klik på billedet, så er der masser af godter.

Dejlige Damer galleri

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close