Nyheder25. juni 2015

GALLERI: Se den kæmpe forvandling af Medinas sommerhus

GALLERI: Se den store forvandling, som Medinas sommerhus har gennemgået siden sangstjernen købte det til nu, hvor det igen slået op på boligmarkedet

Medinas sommerhus: Før og efter

Der er sket ting og sager, siden Medina og ekskæresten Christopher købte sommerhus på Nordsjællands guldkyst sammen i sommeren 2013 for 1,3 millioner kroner.

Hele huset har fået en ordentlig overhaling både ind- og udvendigt, og popdronningen har skilt sig af med alt, der hedder mørkt træ, og erstattet det med kridhvid maling og lyse materialer, så huset fremstår lyst og lækkert.

Det har med garanti ikke været en billig fornøjelse at forvandle det 36 år gamle sommerhus fra mørk 80’er-stil til den mere nutidige lyse og luftige stand, som huset fremstår i nu.

Medina, som efter bruddet med Christopher købte ham ud, så hun nu står alene på skødet, har blandt andet fået revet vægge ned og etableret et helt nyt badeværelse.

Det gamle badeværelse lå, hvor der i dag er køkken, mens det nye, hvor der nu bl.a. er installeret et lækkert badekar, er lavet i et rum, der før var et helt almindeligt værelse. Alle lofter og gulve er nye, ligesom den gamle brændeovn er blevet kasseret og erstattet af en ny og mere moderne.

[node:aller-related-content]

Og selv om hele molevitten nu fremstår som en gennemrenoveret luksushytte, har Medina netop valgt at sætte sit flotte fristed til salg. Det kom på markedet i sidste uge til en pris på 2.195.000 kroner.

Til den pris får køberen altså lov til at flytte ind i popdronningens store stue og de fire soveværelser.

– Jeg sælger det, da jeg ikke bruger det så ofte, som jeg havde håbet på, forklarer Medina til SE og HØR.

Den 32-årige travle stjerne vil dog ikke afvise, at hun en dag sætter sin autograf på et nyt skøde til et sommerhus.

– En dag skal jeg da have et sommerhus igen, når der er bedre tid til det, siger hun.

Sponsoreret indhold