Nyheder11. august 2017

Galleri: Reality-baben bruger ferien på at træne

Fitness- og Robinson-pigen Sol Quito har købt lejlighed i Tyrkiet, men kan stort set motionere kroppen alle steder. Se de sjove ferie-billeder
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20394218_1414189628669408_5362495126956408832_n.jpg
 Foto: Privat

Adskillige gange har smukke Sol Quito optrådt som model for SE og HØR.

Og selv om hun den sidste måned har holdt ferie i Tyrkiet, så har den langbenede fitness-pige bestemt ikke forsømt træningen.

Sammen med kæresten har Sol købt lejlighed i Alanya, og ud over at feriere den og slikke Sol, så har Sol brugt enhver lejlighed til at lave gymnastiske øvelser.

Det er der kommet sjove billeder ud af, som du kan se nederst i artiklen.

Sol Quito har prøvet lidt af hvert.

Offentligheden lærte hende først at kende som deltager i Robinson Ekspeditionen.

Men den flotte pige har også haft et utal af model-jobs.

Lige fra rollen som undertøjsbabe i "Husk lige tandbørsten", body double for Julia Ormond i "Frøken Smillas fornemmelse for sne" og til at være den lækre "Numse" i filmen "Submarino".

Hun har også spillet babe i TV-serien "Karrusel", og Sol Quito var den første lamsebamse, som skulle kysses på af Score-Kaj/Peter Mygind.

Og da Lars von Trier skulle give den gas til en fødselsdagsfest, bad den danske instruktør så mindeligt om at få Sol Quitos numse serveret, og selvfølgelig satte den labre model lige et aftryk på von Triers desserttallerken.

Men den 43-årige kvinde er først og fremmest tosset med at træne. Sol kan slet ikke undvære træningen, og har også lavet en række videoer, hvor du kan aflure hendes øvelser.

Og som noget helt specielt, har den langbenede pige afholdt kurser, hvor kvinder kan lære at gå på høje hæle.

Piger behøver nemlig ikke lange, slanke ben for at gå i stiletter, men vil de ikke ligne Bambi på isen, så er Sol Quito klar med et kursus.

”Rock de stiletter!” kalder Sol kurset, der lukker op for skotøjsæsken med uundværlige fif!

Nyd de sjove billeder med Sol herunder.

Sol Quito træner i Tyrkiet

Sponsoreret indhold